background img
banner
banner

Συνεχίζεται η δράση του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιαλείας στην Αθήνα

ΔΟΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΣΤΟ BAZAAR ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Το διήμερο υιοθεσιών και bazaar στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, με τη συμμετοχή του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιαλείας, έλαβε τέλος και υιοθετήθηκαν δύο σκυλιά από την Αιγιάλεια. Από τον Σύλλογο εκφράζεται ικανοποίηση διότι τα μέλη του είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέους ανθρώπους με το ίδιο όραμα: «Κανένα σκυλάκι χωρίς σπίτι».

«Ο δήμος Αγίου Δημητρίου μας φιλοξένησε ακόμα μια φορά και είμαστε ευγνώμονες ιδιαίτερα για τη συνεργασία που έχουμε αναπτύξει με τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Παναγόπουλο και κάθε φορά στέκεται αρωγός στις προσπάθειές μας. Μας στήριξαν έμπρακτα βοηθώντας στην προώθηση των κουταβιών μας και στο να βρουν ένα παντοτινό η προσωρινό σπίτι. Επίσης, Ευχαριστούμε την Ματίνα Ψαρράκη για όλη την βοήθεια της. Είναι σημαντικό να ενωνόμαστε για έναν τόσο σημαντικό σκοπό, καθώς μαζί μπορούμε περισσότερα για αυτά τα πλάσματα», αναφέρεται εκ μέρους του Φιλοζωικού Αιγιαλείας.

Συμμετοχή στο Φεστιβάλ «Μονοπάτια ζωής»

Επίσης, στον Σύλλογο ετοιμάζονται για τη συμμετοχή στο φεστιβάλ «Μονοπάτια ζωής» που διοργανώνεται στις 15 και 16 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη Αθηνών, 10.00-14.00. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Μονοπάτια ζωής», του 1ου φεστιβάλ στην Ελλάδα που εστιάζει στους Μεγαλύτερους Ηλικιακά Ανθρώπους, που οργανώνει η Antama υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας «Τα Φιλαράκια» έχει την ευκαιρία να αναδείξει τη θεραπευτική δύναμη που έχουν τα ενήλικα κατοικίδια για αυτό το ηλικιακό κοινό. Μείωση στρες, κοινωνική αλληλεπίδραση, φυσική δραστηριότητα, μείωση του αισθήματος μοναχικότητας, αίσθηση ευθύνης είναι μόνο μερικά από τα οφέλη. «Θα είμαστε εκεί για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας και να σας βοηθήσουμε να πάρετε την καλύτερη απόφαση. Σας περιμένουμε! Μπορείτε να τηλεφωνήσετε για οποιοδήποτε ζωάκι νωρίτερα στο 6942523268 ώρες 10.00-1.00 και 6.00-8.00», αναφέρει χαρακτηριστικά.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr