background img
banner
banner

ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ: Ένα μετάλλιο και διακρίσεις για τον Α.Σ. Στράτων Αιγίου

Ο Α.Σ. Στράτων συμμετείχε στο “3ο ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO” της Ε.ΤΑ.Ν.Ε. που διεξήχθη το τριήμερο 21-22-23 Οκτωβρίου στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με απολογισμό ένα χάλκινο μετάλλιο και δύο τέταρτες θέσεις. Μια ακόμη δυναμική εμφάνιση του αιγιώτικου συλλόγου για την σεζόν 2022-2023 με τους νεαρούς αθλητές να αφήνουν υποσχέσεις.

Αναλυτικά οι θέσεις που κατέλαβαν:

1) Καββαδίας Ιωάννης – κατηγορία παίδων (2010) -49 κιλά, 3η θέση, χάλκινο μετάλλιο.
2) Γιατράς Δημήτριος – κατηγορία παίδων (2009)- 53 κιλά, 4η θέση.
3) Ψάχος Παναγιώτης – κατηγορία παίδων (2011) -49 κιλά, 4η θέση.
“Ευχαριστούμε πολύ τους αθλητές μας που έδωσαν το “παρών” στους αγώνες. Νικητής είναι πάντα εκείνος που αγωνίζεται ασχέτου αποτελέσματος και χαμένος οποίος δεν τολμά”, δήλωσε ο προπονητής του Στράτωνα, Ιωάννης Μίχος (φωτ.).

Η Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Ν.Ε.), δημιουργήθηκε το 1999 από 24 Αθλητικά Σωματεία του Ολυμπιακού αθλήματος taekwondο και αποτέλεσε την συνέχεια της Τοπικής Επιτροπής Αττικής-Βοιωτίας και Νήσων, της μεγαλύτερης Τοπικής Επιτροπής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛ.ΟΤ).

Εκτός των άλλων, έθεσε από τη πρώτη στιγμή ως στόχο, την εξέλιξή της σε υπόδειγμα αθλητικού φορέα, που θα υποστηρίζει τα σωματεία-μέλη της, μέσω του οποίου θα δοθούν ίσες ευκαιρίες σε όλους του αθλητές, αθλήτριες και προπονητές για επιμόρφωση, αγωνιστική παρουσία και εξέλιξη.

Στα γεωγραφικά της όρια, σήμερα ανήκουν περισσότερα από 230 αθλητικά σωματεία, εγγεγραμμένα στην ΕΛ.ΟΤ.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr