background img
banner
banner

Την Παρασκευή η πρακτική στο Προάστειο για το δίπλωμα UEFA D

Τον τελευταίο καιρό έχει προστεθεί ακόμα ένα δίπλωμα στην προπονητική. Πρόκειται για το UEFAD το οποίο αναφέρεται καθαρά στις ακαδημίες και είναι υποχρεωτικό σε κάθε προπονητή να το κατέχει πριν ξεκινήσει να αποκτήσει το UEFAC.

Το πρώτο μάθημα με πρωτοβουλία της ΕΠΟ και συνεργασία με την ΕΠΣΑ για το συγκεκριμένο προπονητικό δίπλωμα, έγινε διαδικτυακά για τους ενδιαφερόμενους και ακολουθεί την Παρασκευή η πρακτική εξάσκηση, που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Νίκης Προαστείου στις 5 το απόγευμα. Από την περιοχή μας το παρακολουθούν οι προπονητές Τρακαδάς, Παλαιολογόπουλος (φωτο). Ο τελευταίος αν και έχει στην κατοχή του το δίπλωμα UEFA B΄ και έχει παρακολουθήσει το Α΄, προτιμά να ενημερώνεται με στόχο την διεύρυνση των γνώσεών του.

Ο Γιάννης Παλαιολογόπουλος για την ποιότητα της ενημέρωσης αναφέρει: «Τα μαθήματα λειτουργούν με καινοτόμο προοδευτικό χαρακτήρα. Είναι πολύ κατατοπιστικά και βελτιώνουν σε μεγάλο επίπεδο τις απαραίτητες γνώσεις που είναι χρήσιμες για την γενική κατάρτιση του προπονητή στις ακαδημίες».


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr