background img
banner
banner

Φιλανθρωπικό masterclass ζωγραφικής με κρασί

ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΓΙΟΥ «ΑΛΕΚΟΣ ΜΕΓΑΡΗΣ»

H Εθελοντική Ομάδα HumanitarianAidCenterinGreece, από την Ουκρανία, θέλοντας να βοηθήσει την χώρα της, διοργανώνει την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 12.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης», φιλανθρωπικό masterclass ζωγραφικής με κρασί.

΄΄Θα μπορείτε να απολαύσετε την ευχάριστη ατμόσφαιρα του masterclass στο οποίο θα μάθετε να ζωγραφίζετε με κρασί σαν να ήταν ακουαρέλα.

Μετά τη συνάντηση, θα έχετε μια έτοιμη εικόνα σε μορφή Α3, την οποία θα πάρετε μαζί σας με όλη την ξεχωριστή αυτή εμπειρία και τις εντυπώσεις. Κόστος συμμετοχής: 25 ευρώ.
Ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων προσέλευσης θα υπάρχει διαχωρισμός σε γκρουπ΄΄, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

Διάθεση των χρημάτων σε χώρο που φιλοξενεί παιδιά από την Ουκρανία

Ακόμη, τονίζονται τα εξής: ΄΄Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από όσους και όσες συμμετέχουν στη δράση που θα γίνει στο Αίγιο, θα διατεθούν για τις ανάγκες ενός ξενώνα στην Αθήνα που φιλοξενεί παιδιά από ορφανοτροφείο της Ουκρανίας. Συγκεκριμένα για: -Διαμόρφωση και βελτίωση του κήπου του ξενώνα, -Αντικατάσταση των επίπλων στα μπάνια του κτιρίου, -Ελαιοχρωματισμό των εσωτερικών κοινόχρηστων χώρων του ξενώνα.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί με την έγκριση της Πρεσβείας της Ουκρανίας στην Ελλάδα, ενώ πολύτιμη είναι η βοήθεια του Ιδρύματος «Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου». Όλα τα χρήματα που συγκεντρώνονται από ανάλογα masterclass που πραγματοποιεί η ομάδα εθελοντών ουκρανικής καταγωγής, που ζει στην Ελλάδα, διατίθενται για την υποστήριξη και βοήθεια της Ουκρανίας΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr