background img
banner
banner

5η Συνάντηση της Βιωματικής Ομάδας Αυτογνωσίας και Προσωπικής Ανάπτυξης

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Γ.Ε. – ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΙΓΙΟΥ

Στην 5η Συνάντηση της Βιωματικής Ομάδας Αυτογνωσίας και Προσωπικής Ανάπτυξης, καλεί τα μέλη και τις φίλες της η Ένωση Γυναικών Αιγίου – Παράρτημα Αιγιαλείας. Η Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Παραρτήματος (Ξηρολιθίων- Εργατικές Κατοικίες Διγελιωτίκων), την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, ώρα 6.30μ.μ. έως 8.30μ.μ., για να συνεχιστεί το όμορφο, αποκαλυπτικό και συνάμα θεραπευτικό ταξίδι προς την Αυτογνωσία και την Προσωπική Ανάπτυξη.

Συντονίστρια της Ομάδας θα είναι η Παναγιώτα Τσουρέκη – Συνθετική Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Ψυχοθεραπεύτρια σε εκπαίδευση. Στόχος αυτής της Ομάδας είναι η αυτογνωσία, η αυτοβελτίωση και η αυτοανάπτυξη.

Τα θέματα που επεξεργάζεται ενδεικτικά είναι: -Βιωματικές ασκήσεις Αυτογνωσίας & Ενδυνάμωσης. -Ταυτότητα & Προσωπικότητα: Η σχέση με τον εαυτό και τους άλλους. -Οικογένεια & Διαφοροποίηση. -Αναγνώριση και διαχείριση των συναισθημάτων μας.

΄΄Υπενθυμίζουμε ότι η Ομάδα Αυτογνωσίας & Προσωπικής Ανάπτυξης είναι ΑΝΟΙΧΤΗ και ΔΩΡΕΑΝ για κάθε γυναίκα που επιθυμεί να συμμετέχει. Κοινή παραδοχή όλων όσων συμμετέχουν σε αυτή την Ομάδα είναι, ότι η βιωματική εμπειρία είναι μοναδική. Μέσα από τις βιωματικές ασκήσεις αυτογνωσίας και ενδυνάμωσης, εξασκούμαστε με βασικά εργαλεία τη χαρά και το παιχνίδι, να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να αναγνωρίσουμε και να εκφράσουμε ελεύθερα τα συναισθήματά μας, να συμφιλιωθούμε με τις διαφορετικές πλευρές της προσωπικότητάς μας, να μάθουμε να σχετιζόμαστε με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, να αρχίσουμε να παρατηρούμε, να ακούμε, να επικοινωνούμε ουσιαστικά΄΄, αναφέρεται από την Ένωση Γυναικών Ελλάδος – Παράρτημα Αιγίου, που τονίζονται και τα εξής: Αγαπητή φίλη, Η συμμετοχή σου στην Ομάδα Αυτογνωσίας & Προσωπικής Ανάπτυξης, μόνο όφελος μπορεί να σου δώσει. Γι αυτό μη διστάζεις να έρθεις! Σε περιμένουμε με αγάπη΄΄.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2691025227, -28400, 6942231085, 6977340286.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr