background img
banner
banner

Nικητής και στο τουρνουά του Αντιρρίου ο Αστέρας Τέμενης

ΕΤΟΙΜΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Ο Αστέρας Τέμενης κατέκτησε το τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο Φαέθων Αντιρρίου, νικώντας άνετα στον τελικό του οικοδεσπότες με σκορ 79-51. Τα 10λεπτα ήταν: 9-20, 11-20, 8-25, 23-14. Στον μικρό τελικό, τα Αραχωβίτικα/Ακταίο νίκησαν με 79-65 τον ΠΑΣ Ναυπάκτου. Τα 10λεπτα: 15-24, 19-21, 17-20, 14-14. H ομάδα της Τέμενης πριν από λίγες ημέρες είχε κατακτήσει και το τουρνουά του Βαρθολομιού.

“Αυτά τα παιχνίδια είναι φιλικά και γίνονται στα πλαίσια της προετοιμασίας. Δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο ότι κερδίσαμε το τουρνουά όμως σίγουρα η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο. Προχωράμε για να είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η”, δήλωσε ο προπονητής του Αστέρα, Άρης Ξενούλης.

Το “παρών” στους τελικούς έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Φίλιας και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αντιρρίου Γιώργος Παπαδόπουλος που μαζί με τον αντιπρόεδρο του Φαέθωνα ΓΕΦΥΡΑ, Χρήστο Καλατζή έκαναν τις απονομές στην τελετή λήξης.

Βραβεύτηκε ο χορηγός Epirus Plaza Αντίρριο , η ΠΔΕ που ήταν συνδιοργανωτής, δόθηκε αναμνηστικό του συλλόγου στον ΕΕΣ (παράρτημα Ναυπάκτου) για την υγειονομική κάλυψη των αγώνων και φυσικά κύπελλα στις νικήτριες ομάδες.

Οι ημιτελικοί του Σαββάτου

Το Σάββατο, στον πρώτο ημιτελικό στο τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΣ Ναυπάκτου, τη νίκη πήραν οι “πράσινοι” του Μιχάλη Δελάρτα, επικρατώντας 66-64 και έτσι στον τελικό της Κυριακή αντιμετώπισαν τον Αστέρα Τέμενης που νίκησε στο άλλο ζευγάρι τα Αραχωβίτικα/Ακταίο με 56-46.

Το ζεστό χειροκρότημα πήραν οι βραβευθέντες προπονητές από τη διοίκηση του Φαέθωνα Γέφυρα στη πορεία των 36 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου. Κατά σειρά ήταν οι Σπύρος Σταυρόπουλος, Κώστας Παπούλιας, Γιάννης Βαφειάδης και Γιάννης Μυλωνόπουλος.

Το “παρών” έδωσε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Ναυπακτίας, Ντίνος Τσουκαλάς.

Ο πρόεδρος του Φαέθων Γέφυρα Αντιρρίου Θάνος Ζάκκας βράβευσε και τον χορηγό, τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., για την πολύχρονη στήριξη προς την ομάδα, πλακέτα που παρέλαβε ο διευθυντής επικοινωνίας και αειφόρου ανάπτυξης, Γιάννης Φρέρης.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr