background img
banner
banner

Τραυματίστηκαν θανάσιμα από καραμπόλα στην Ακράτα

ΖΕΥΓΟΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ, ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ

Η ανατροπή ημιφορτηγού που μετέφερε ψάρια την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 7 το πρωί στην «Ολυμπία Οδό» λίγο πριν την έξοδο της Ακράτας και στο ρεύμα προς Αθήνα, ήταν η αιτία να τραυματιστεί θανάσιμα ζεύγος ηλικιωμένων που ακολουθούσαν με αυτοκίνητο μάρκας Hyundai.

Συγκεκριμένα η ξαφνική ανατροπή του οχήματος που προπορευόταν και οδηγούσε 20χρονος έγινε η αιτία να δημιουργηθεί καραμπόλα από τρία οχήματα, δυο Mercedes κι ένα Hyundai, με το δεύτερο να «πληρώνει τη νύφη», αφού η σύγκρουση ήταν σφοδρή και οδήγησε στο μοιραίο για τον 73χρονο άνδρα και την 72χρονη σύζυγό του.

Το άτυχο ζευγάρι και την 50χρονη κόρη τους που τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, απεγκλώβισαν έξι πυροσβέστες της Π.Υ. Αιγίου και Ακράτας που έσπευσαν στο σημείο με τρία οχήματα.

Οδηγός του οχήματος ήταν ο 73χρονος με συνοδηγό την 50χρονη κόρη του. Η σύζυγος του  καθόταν στο πίσω κάθισμα και χρειάστηκε πάνω από μισή ώρα να την απεγκλωβίσουν νεκρή, κόβοντας τις κολόνες του οχήματος οι άνδρες της πυροσβεστικής, αφού από την σύγκρουση το πίσω μέρος του Hyundai έγινε μια άμορφη μάζα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το μοιραίο αυτοκίνητο αναδύονταν καπνοί, ωστόσο οι πυροσβέστες πρόλαβαν ώστε να μην υπάρξει φωτιά.

Όσο αναφορά την 50χρονη αυτή διεκομίσθη από το  ΕΚΑΒ, έχοντας τις αισθήσεις της, στο νοσοκομείο Αιγίου. «Πονάω, πονάω στο στήθος», ήταν τα λόγια της στους γιατρούς που την έστειλαν για αξονική στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, αφού σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη διαχωρισμό αορτής από το τράνταγμα που προκάλεσε η σύγκρουση από την καραμπόλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 50χρονη την ώρα του δυστυχήματος όπου έχασαν τη ζωή τους οι γονείς της, φορούσε τη ζώνη ασφαλείας.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr