background img
banner
banner

Ένα μήνα «νοκ άουτ» βγήκε ο Γιώργος Ροδόπουλος

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ

Ρεπό είχε την Τρίτη 29 Νοεμβρίου ο Παναιγιάλειος, αλλά ανεξάρτητα από αυτό, οι εξελίξεις στους τραυματίες ποδοσφαιριστές δεν είναι ιδιαίτερα ευοίωνες, πόσο μάλλον αφού τέθηκε εκτός μάχης και ο Γιώργος Ροδόπουλος. Ο νεαρός επιθετικός όπως του ανέφερε ο γιατρός που επισκέφθηκε, κακώς χρησιμοποιήθηκε στο παιχνίδι της Πάτρας με τον Αετό Π. και τώρα το πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατό του επιδεινώθηκε. Θα είναι ευχαριστημένος αν επιστρέψει στην ενεργό δράση σε ένα μήνα.

Αμφιβολίες για Κοτσόκολο και Παπαδόπουλο

Ο Θόδωρος Κοτσόκολος απουσίαζε από την προπόνηση της Δευτέρας, κάτι καθόλου ενθαρρυντικό για την συμμετοχή του στην μελανόλευκη αποστολή για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Κεραυνό.

Ο Τάκης Παπαδόπουλος δοκίμασε μόνος του την κατάσταση με το τράβηγμα στην γάμπα που τον ταλαιπωρεί. Η ομάδα του Παναιγιάλειου είχε ρεπό και ο Τάκης Παπαδόπουλος την αγωνία του να πάει να τρέξει στο γήπεδο δυο 10λεπτα, για να εκτιμήσει την εξέλιξη της κατάστασης στον τραυματισμό του.

Ο ίδιος μίλησε χθες βράδυ με το protionline.gr αναφέροντας: «Θέλω πολύ να δώσω το παρόν στο ντέρμπι με τον Κεραυνό και το προσπαθώ με κάθε τρόπο. Μόνο αν υπάρχει κάποιος μεγάλος κίνδυνος για πιθανή υποτροπή θα αποθαρρυνθώ, διαφορετικά θα πάρω τη θέση μου στο κέντρο της άμυνας. Δυστυχώς το ρόστερ του Παναιγιάλειου είναι μετρημένο και κάθε απουσία …πονάει. Μακάρι να εξελιχθούν τα πράγματα θετικά για την ομάδα μας, αφού το ένα ντέρμπι ακολουθεί το άλλο. Έχουμε βρεθεί σε ένα καθοριστικό αγωνιστικό χρονικό σημείο, που θα παίξει μεγάλο ρόλο στον βαθμολογικό πίνακα.»

Αισιοδοξία για την επιστροφή του Χούσα

Ο Ανδρέας Χούσα έκανε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Δευτέρας, σήμερα Τετάρτη θα φανούν οι πιθανότητες που θα έχει για να βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή Φίλιππου Σχοινά από την αρχή του αγώνα με τον Κεραυνό. Αντίθετα αρκετά πίσω έχει μείνει ο Ανδρέας Τσεκούρας, ο οποίος θα μπορεί λογικά να υπολογίζεται στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μετά τις γιορτές.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr