background img
banner
banner

Έτοιμοι για σάλτο

Ο χαμός ακολούθησε στο γκολ του Γκάτση. Ήταν το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον φίλαθλο κόσμο του Παναιγιάλειου έτοιμο και αποφασισμένο να αποδεχτεί το πρώτο μη νικηφόρο αποτέλεσμα για την ομάδα του.

Ως από μηχανής θεός ήρθε ο έμπειρος μελανόλευκος επιθετικός να αλλάξει τα πράγματα και την διάθεση στους φίλους του Παναιγιάλειου. Από την κατήφεια να τους μεταφέρει στον ενθουσιασμό, αφού ο τρόπος και ο χρόνος που επιτεύχθηκε το γκολ της νίκης απέναντι στον Εθνικό Πάτρας, ήταν σύνθημα ανάστασης.

Λίγο ακόμα και θα είχαν πηδήξει από την βεράντα του κυλικείου οι «άρρωστοι» με την ομάδα του Αιγίου. Μιλάμε για τον τέως πρόεδρο και πάντα αρωγό στην οικονομική ενίσχυση του Παναιγιάλειου Αντώνη Ρέλλα, τους παλαίμαχους Γιάννη Κορονέλο, Κώστα Καραγιαννάκη και ανάμεσά τους τον άλλο «τρελό» με την ομάδα Πάνο Σιαφλά, ο οποίος στο παρελθόν ήταν ενεργό μέλος σε καίριες διοικητικές θέσεις και γενικός αρχηγός στα επιτυχημένα μπαράζ της Λεωφόρου με Αχαϊκή και στη συνέχεια με τον Αστέρα Ναυπάκτου, τα οποία τον έχουν σημαδέψει.
Πάντα τέτοια να έχουμε παιδιά και μακριά από τα κάγκελα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr