background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Θύελλα Αιγίου και Αετός Ρίου στην κορυφή

ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 5-0 ΤΗΝ ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Η Θύελλα Αιγίου με δυο γκολ στο β΄ ημίχρονο, πήρε τη νίκη από την ΑΕ Αρόης μετά το 1-1 του α΄ μέρους και διατηρήθηκε στην κορυφή έχοντας 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Μαζί της ο Αετός Ρίου που επικράτησε 4-0 σε βάρος του Αχιλλέα Καμαρών

Η Αργυρά τελείωσε 2-2 με το Ζαβλάνι χάνοντας έτσι τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Τα Καλάβρυτα πέτυχαν τη νίκη της αγωνιστικής 5-0 την ΑΕ Αιγίου στο γήπεδο Πλαστήρα.

Ο Ηρακλής αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Φλόγα Ροδιάς, πήρε τη νίκη 3-1.

Δυο στα δυο για τον Δαβουρλή στην Αγυιά, μετά το 2-0 απέναντι στον Αστέρα Τέμενης με γκολ σε καθοριστικά λεπτά και τον Αστέρα να έχει φάσεις πριν και μετά τα γκολ του Δαβουρλή.
Στο γήπεδο Καμαρών ο Φοίνικας / Ζήρια πήρε το «τρίποντο» που ήθελε με σκόρερ για μια ακόμα φορά τον Θανάση Τέρπο.

ΑΕ Αρόης – Θύελλα Αιγίου 1-3

Τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια για την Θύελλα που παραμένει στην κορυφή ύστερα από το εκτός έδρας 3-1 σε βάρος της ΑΕ Αρόης.
Για την ομάδα του Κ. Αθανασίου το σκορ άνοιξε από το 2ο μόλις λεπτό ο Δ. Καραΐνδρος ύστερα από πάσα του Αρβανίτη. Με τον Μπιρή ισοφάρισε 1-1 στο 33΄ η ομάδα της Αρόης.
Με δυο γρήγορα γκολ στο β΄ μέρος η Θύελλα έφτασε στη νίκη. Με φάουλ στο 75΄ο Β. Θεοφανόπουλος το 2-1 και ο Μακρυγιαννάκης στο 77΄ το 3-1 ύστερα από φάουλ του Αρβανίτη.
Θύελλα Αιγίου: Κουρτάκης, Ραμπούσγια, Νικολάου, Μαρδάς (85΄ Ραπάι), Αθανασίου, Σωτηρόπουλος, Διαμαντόπουλος (70΄ Β. Θεοφανόπουλος), Κ. Θεοφανόπουλος (55΄ Τιμοθέου), Γ. Καραΐνδρος (70΄ Μακρυγιαννάκης), Δ. Καραΐνδρος, Αρβανίτης (85΄ Αποστολόπουλος).

ΑΕ Αιγίου – ΑΕ Καλαβρύτων 0-5

Σκηρές οι μάχες στο γήπεδο Πλαστήρα και πολλά τα παράπονα στη διάρκεια του αγώνα. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή Π. Γκαβό για δυο δυνατά μαρκαρίσματα που δέχτηκαν στην περιοχή των Καλαβρύτων και δεν ήταν μόνο αυτό.
Φυσικά ούτε ο πάγκος των φιλοξενούμενων παρέμεινε σιωπηλός, έχοντας από την πλευρά του τις δικές του ενστάσεις για τα σφυρίγματα του διαιτητή.
Η ΑΕ Καλαβρύτων σε ότι αφορά την διεκδίκηση της νίκης, είχε σχετικά απλουστεύσει τα πράγματα από το α΄ ημίχρονο, όταν είχε προηγηθεί 3-0 με τα γκολ του Κουτρουμάνη στο 19΄ από την ασίστ του Ασπρούκου, το όμορφο γκολ του Τσαβαλά από την πάσα του Μητρόπουλου στο 39΄ και την κεφαλιά του Μητρόπουλου στο 42΄ από την σέντρα του Σαλάι.
Επίλογος στη νίκη των Καλαβρύτων τα δυο υπέροχα γκολ του Ασπρούκου στο 81΄ από ατομική ενέργεια και στο 86΄ με διαγώνιο σουτ μετά την πάσα του Μητρόπουλου.
ΑΕ Αιγίου: Μερκούρης, Π. Βασιλακόπουλος (55΄ Μεσσήνης), Μαραυγάκης, Μεντζελόπουλος, Τσέλιος, Χρυσανθόπουλος (86΄ Ν. Βασιλακόπουλος), Μπούζι (55΄ Σωτηρόπουλος), Τσέντζος (72΄ Τσούνης), Π. Δημόπουλος, Α. Αϊντίν, Γκραικιώτης (46΄ Χρονόπουλος).
ΑΕ Καλαβρύτων: Παπαδημητρόπουλος, Σαλάι, Ντολάνι, Παπαδόπουλος (80΄ Κανελλόπουλος), Σκιαδάς, Στ. Τσαβαλάς, Κουτρουμάνης (59΄ Κέφα), Μητρόπουλος, Ντάτσι (46΄ Καλαμαράς), Καυγάς, Ασπρούκος.

Φοίνικας / Ζήρια – Άνω Καστρίτσι 1-0

Στο γήπεδο των Καμαρών και πάλι σαν γηπεδούχος ο Φοίνικας / Ζήρια, ήταν καλύτερος στο α΄ ημίχρονο με λίγες ευκαιρίες που θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ.
Στην επανάληψη ανέβασε ταχύτητες και απόδοση για να φτάσει στο πολυπόθητο γκολ με τον Τέρπο στο 75΄ από την κάθετη πάσα του Αγγελάκη.
Φοίνικας / Ζήρια: Κωνσταντινόπουλος, Αγγελάκης, Έργκι, Ραυτόπουλος, Μηλιάκης, Λούλια (85΄ Κορδοτός), Νικολάου (67΄ Χαραλαμπόπουλος), Ψυχογιάννης, Καρέλης, Τέρπος (80΄ Τζουράς), Παπακωνσταντίνου (67΄ Παρίσης).

Ηρακλής Πατρών – Φλόγα Ροδιάς 3-1

Η Φλόγα ήταν αυτή που προηγήθηκε σε βάρος του Ηρακλή με γκολ του Μπαντούνα στο 28΄.
Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν 1-1 στο 38΄ με τον Σινγκ και πήραν προβάδισμα όταν μετά την πρώτη ώρα του αγώνα παρουσίασαν καλύτερη φυσική κατάσταση.
Στο 67΄ο Φούτζουλας το 2-1 με πέναλτι και στο 79΄ ο Μπρίνιας το 3-1.
Η Φλόγα είχε ευκαιρία να επιστρέψει στο παιχνίδι με το πέναλτι του Κατσαούνη στο 85΄, αλλά το απέκρουσε ο τερματοφύλακας Χούντας.
Φλόγα Ροδιάς: Χριστοδουλόπουλος, Γ. Κατσαούνης (88΄ Γρηγορόπουλος), Θωμάς (70΄ Λουρδέκης), Π. Λιακόπουλος, Σπανός, Ανθ. Λιακόπουλος, Αλεξόπουλος (72΄ Γεωργίου), Νικολακόπουλος (46΄ Μαραγκός), Πολ. Κατσαούνης, Μπαντούνας, Αγγελόπουλος

Δαβουρλής – Αστέρας Τέμενης 2-0

Στο 0-0 έχασε ευκαιρία για γκολ ο Κουτρουμπίνας μόνος του με τον τερματοφύλακα Φατούρο πλάσαρε ελάχιστα άουτ.
Ακολούθησαν τα γκολ του Δαβουρλή από τους Ανδρεοσόπουλου 43΄ και Ραμαντάνη 53΄.
Ο Γκιόκα είχε δοκάρι για την ομάδα της Τέμενης στο 76΄.
Αστέρας Τέμενης: Μπαλαφούτης, Βαγγελάτος (70΄ Γκιόκα), Ραμπαβίλας, Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος (10΄ Τρακαδάς), Ορσι, Μανίκας (46΄ Μαυρομάτης), Κουτρουμπίνας, Γιαννόπουλος, Δαλιάνης (80΄ Νικολακόπουλος), Χριστοδουλόπουλος


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr