background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – (2ος όμιλος): Επίδειξη ισχύος από την Θύελλα Αιγίου

ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Το κατ’ εφημισμό ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Θύελλα και τον Αετό Π., αποδείχθηκε τελικά αποκλειστική υπόθεση της Αιγιώτικης ομάδας, που πήρε τη νίκη με μεγάλο σκορ 4-1.
Η Θύελλα έχει τώρα το απόλυτο βαθμών με 4Χ4, που την έχει φέρει μόνη της στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου.

Αφήνουν πίσω την ήττα της πρεμιέρας στα Καλάβρυτα

Μετά την εκτός έδρας ήττα της πρεμιέρας 2-4 από τον Αετό Ρίου, τα Καλάβρυτα συνέχισαν με τρεις δίκαιες νίκες που τους δίνουν το δικαίωμα να στέκονται στην 2η θέση. Αυτή τη φορά «θύμα» τους ήταν το Α. Καστρίτσι, το οποίο ηττήθηκε στην έδρα του 2-4.

Να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ έχει δώσει τρία παιχνίδια εκτός έδρας και επίσης ο Κώστας Ασπρούκος έχει σκοράρει και στα 4 μέχρι τώρα παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Συγκατοίκηση με την ΑΕΚ στην 2η θέση έχουμε επίσης από τον Αετό Ρίου και τον Δαβουρλή που πέρασε από τις Καμάρες με μεγάλο σκορ 5-0 τον Αχιλλέα. Χωρίς ακόμα γκολ αλλά με έναν βαθμό η ομάδα των Καμαρών.

Διατηρεί το αήττητο η ομάδα του Ζαβλανίου

Με δυο νίκες και δυο ισοπαλίες και χωρίς όμως κάποιο παιχνίδι με τους πρωτοπόρους, το Ζαβλάνι κρατάει μέχρι τώρα το αήττητο και περιμένει να πράξει μια αναγνώριση της αγωνιστικής κατάστασης στα δύσκολα. Ο προπονητής Γιώργος Αμασιάδης θα έχει μια πρώτη ευκαιρία το ερχόμενο Σάββατο, όπου θα φιλοξενηθεί στα Καλάβρυτα από την τοπική ΑΕΚ.

Εκμεταλλεύτηκε την έδρα η Φλόγα Ροδιάς

Στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει η Φλόγα, τα έχει παίξει στο γήπεδο της Ροδιάς. Ευνοϊκό το πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών για τον προπονητή Άρη Πατσόπουλο, που ήθελε να μπει με καθυστέρηση στα δύσκολα η ομάδα του, μιας και ήταν η τελευταία που ξεκίνησε την προετοιμασία της. Κέρδισε η Φλόγα με καθαρό σκορ 3-0 την Αργυρά και αισθάνεται καλά στους 7 βαθμούς.

Ήττα στο φινάλε για τον Φοίνικα / Ζήρια – Πρώτη νίκη ο Αστέρας

Υποχρεωμένος να δώσει ένα 3ο παιχνίδι εκτός έδρας ο Φοίνικας / Ζήρια, για μια ακόμα φορά προδόθηκε στο φινάλε, δεχόμενος το γκολ της ήττας 1-2 στην Πάτρα από το Ζαβλάνι.
Στο τοπικό ντέρμπι που είχαμε στην Τέμενη, ο Αστέρας πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα (2-0 την ΑΕ Αιγίου) και ξεκόλλησε από τους μηδέν βαθμούς. Πρώτη νίκη είχε και η ΑΕ Αρόης 1-0 τον Ηρακλή Πατρών.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr