background img
banner
banner

Διαφήμισαν το ποδόσφαιρο στο γήπεδο Πλαστήρα

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ – ΑΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 4-4 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΑ

Παιχνίδι που ξεπερνούσε το επίπεδο της Β΄ κατηγορίας, στην οποία ανήκαν οι δυο αντίπαλοι της περιοχής μας, Θύελλα και Καλάβρυτα, παρουσίασαν στους φιλάθλους που αψήφησαν το κρύο το απόγευμα της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου, χειροκρότησαν και ζεστάθηκαν με τα γκολ, τις φάσεις, την αγωνία και είδαν την πρόκριση της Θύελλας μέσα από την διαδικασία των πέναλτι.

Η Θύελλα προηγείτο και η ΑΕΚ ισοφάριζε μέχρι το 3-3

Μόλις στο 8’ είχαμε το οριζόντιο δοκάρι του Σταύρου Τσαβαλά, που είδε εκτός θέσης τον τερματοφύλακα της Θύελλας Κουρτάκη και δοκίμασε με μακρινό σουτ να τον «κρεμάσει».
Με γκολ απάντησε η Θύελλα το οποίο προήλθε από το πέναλτι που κέρδισε ο Μυλωνάς (τον ανέτρεψε ο τερματοφύλακας Παπαδημητρόπουλος) και το εκτέλεσε εύστοχα ο Δ. Καραΐνδρος 1-0 στο 11΄.

Στο 16΄ ισοφάρισε 1-1 ο Καλαμαράς, παίρνοντας την μπάλα από τον Στ. Τσαβαλά μετά την υπέροχη ατομική προσπάθεια που πραγματοποίησε.

Στο 19΄ νέο προβάδισμα για την Θύελλα αυτή τη φορά από τον Δημήτρη Καραΐνδρο που πλάσαρε έξοχα τον Παπαδημητρόπουλο.

Το παιχνίδι ήρθε και πάλι στα ίσα από το γκολ του Γ. Τσαβαλά 2-2 στο 30΄ από την πάσα του Καλαμαρά, ενώ νωρίτερα η ΑΕ Καλαβρύτων είχε δοκάρι με τον Κουτρουμάνη στο 23΄, ύστερα από φάουλ του Καυγά.

Στο 32΄ η Θύελλα πανηγύρισε το 3-2 με τον Μυλωνά, ύστερα από την σέντρα του Λάμκα και τις κόντρες των αμυντικών της ΑΕΚ, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Τουμπάρισαν την κατάσταση προς στιγμή τα Καλάβρυτα

Η ΑΕ Καλαβρύτων με δυο γκολ πήρε με τη σειρά της για πρώτη φορά το προβάδισμα, στη διάρκεια του β΄ ημιχρόνου. Ο Γιώργος Τσαβαλάς ισοφάρισε 3-3 από την πάσα του Ασπρούκου στο 65΄ και στο 75΄ ο Καλαμαράς ύστερα από φάουλ του Στ. Τσαβαλάς που βρήκε στο τείχος των αμυντικών, πλάσαρε για 4-3 της ΑΕΚ. Το γκολ του Διαμαντόπουλου 4-4 στο 81΄ από την σέντρα του Μαρδά έστειλε το παιχνίδι στην παράταση

Με παίκτη λιγότερη η Θύελλα χάνει πέναλτι ο Ασπρούκος

Στο τέλος του α΄ ημιχρόνου της παράτασης αποβλήθηκε ο Ραμπούσγια με 2η κίτρινη κάρτα.
Στο 120΄ ο Ασπρούκος κερδίζει πέναλτι και παίρνει πρωτοβουλία να το χτυπήσει ο ίδιος και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Το εκτελεί άουτ και πάμε στα πέναλτι.

Η Θύελλα με 5-4 στα πέναλτι πήρε την πρόκριση

Πραγματικό θρίλερ ήταν η εξέλιξη στις εκτελέσεις των πέναλτις.
Πρώτη εκτέλεση για την Θύελλα εύστοχος ο Διαμαντόπουλος 1-0
Ο Σταύρος Τσαβαλάς για τα Καλάβρυτα στέλνει την μπάλα στο δοκάρι
Ευστοχεί ο Αθανασίου 2-0 η Θύελλα
Εύστοχος και ο Καυγάς 2-1
Ο Βασίλης Θεοφανόπουλος 3-1
Ο Παπαδόπουλος 3-2
Ο Σωτηρόπουλος αποκρούεται από τον Παπαδημητρόπουλο
Ο Σαλάι 3-3
Ο Κ. Θεοφανόπουλος 4-3
Ο Σκιαδάς 4-4
Στις έξτρα εκτελέσεις
Ο Τιμοθέου για την Θύελλα αποκρούει ο Παπαδημητρόπουλος
Ο Ασπρούκος έχει ακόμα μια ευκαιρία να δώσει την πρόκριση στην ΑΕΚ σουτάρει άουτ
Ο Μακρυγιαννάκης 5-4 για την Θύελλα
Ο Γκλαβάς άουτ για την ΑΕ Καλαβρύτων
Θύελλα Αιγίου: Κουρτάκης, Αθανασίου, Β. Θεοφανόπουλος, Νικολάου, Μαρδάς, Μυλωνάς (70΄ Τιμοθέου), Σωτηρόπουλος, Αποστολόπουλος (60΄ Κ. Θεοφανόπουλος), Δ. Καραΐνδρος (70΄ Μακρυγιαννάκης, Αρβανίτης (46΄ Διαμαντόπουλος), Λάμκα (46΄ Ραμπούσγια).
ΑΕ Καλαβρύτων: Παπαδημητρόπουλος, Κέφα (62΄ Σαλάι), Γκλαβάς, Κανελλόπουλος (46΄ Παπαγεωργίου), Θεοδοσίου (45΄ Παπαδόπουλος), Σκιαδάς, Κουτρουμάνης (62΄ Καυγάς), Καλαμαράς, Γ. Τσαβαλάς, Στ. Τσαβαλάς, Ντάτσι (62΄ Ασπρούκος).

Ο Απόλλων πήρε την πρόκριση 4-0 την Άβυθο

Με δυο γκολ του Χάρη Μαρή (53΄ 76΄) και δυο του Λαλιώτη (79΄ 90΄) όλα στο β΄ ημίχρονο, ο Απόλλων νίκησε την Άβυθο στο γήπεδο Δημητρόπουλου κερδίζοντας και την πρόκριση για τον β΄ γύρο, η κλήρωση του οποίου θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΣΑ την ερχόμενη Παρασκευή.
Τα χθεσινά αποτελέσματα κυπέλλου
Θύελλα -ΑΕ Καλαβρύτων 4-4
Αβυθος-Απόλλων Αιγίου 0-4
Φαραϊκός-Αετός Ρίου 0-3
Ωλενιακός-Κρίνος 0-4
Αίας Π.-ΑΠΟ Αρόης 6-1
Ικαρος Π.-Δαβουρλής 1-2
ΑΕΚ Π.-ΑΟ Τριταίας 0-2
Νεάπολη-Αστέρας Λεοντίου 1-0


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr