background img
banner
banner

«Εμπόδια» στη συνέχιση του έργου της πλατείας

ΒΑΖΕΙ Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ

«Φρένο» στη διαδικασία για συνέχιση και αποπεράτωση του έργου ανάπλασης της πλατείας Αγίας Λαύρας, επιθυμεί να βάλει ο έκπτωτος ανάδοχος! Η εταιρία «AGT CONSTRUCTIONS A.T.E.», που δήλωσε αδυναμία συνέχισης του έργου πριν από ένα περίπου χρόνο, «επανέρχεται» με προσφυγή στο Διοικητικό Εφετείο και αίτηση αναστολής…

Λίγες μέρες μετά την έγκριση κατάπτωσης των εγγυητικών επιστολών καλής εκτέλεσης του έργου, αλλά και την παραλαβή σε ό,τι έχει υλοποιηθεί ως τώρα κι ενώ δρομολογείται η διαδικασία της διαπραγμάτευσης ώστε να ανατεθεί το έργο σε νέα κατασκευαστική εταιρεία, ο αρχικός ανάδοχος προχώρησε σε προσφυγή στο Διοικητικό Εφετείο, υποβάλλοντας και αίτηση αναστολής προκειμένου να σταματήσουν οι διαδικασίες για τη συνέχιση των εργασιών, με το επιχείρημα ότι εσφαλμένα κηρύχθηκε έκπτωτος.

Σήμερα αναμένεται η κατάθεση εγγράφων από τη Νομική Υπηρεσία του δήμου προς το Διοικητικό Εφετείο, όπου θα αναλύει τους νομικούς λόγους που επικαλείται για τους οποίους δεν πρέπει να γίνει δεκτή η αίτηση αναστολής. Ως βασικό επιχείρημα θα προβληθεί ότι έτσι διακυβεύεται το δημόσιο συμφέρον, αλλά και ότι ο δήμος τήρησε τη νόμιμη διαδικασία, προκειμένου να καταρριφθούν οι ισχυρισμοί της εταιρείας.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr