background img
banner
banner

Κυβερνητικό κλιμάκιο στην Αχαΐα εν όψει επίσκεψης του Πρωθυπουργού

ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΜΑΣ

Στην Αχαΐα θα βρεθεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 22 και 23 Νοεμβρίου ενώ σήμερα Παρασκευή επισκέπτεται την Πάτρα η υπουργός Νίκη Κεραμέως. Σημειώνεται ότι η προγραμματισμένη επίσκεψη στην Αχαΐα και την Αιγιάλεια, του υφυπουργού Έρευνας και Τεχνολογίας Χρίστου Δήμα, δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Σε ανακοίνωσή της η ΔΕΕΠ Αχαΐας της ΝΔ αναφέρει: «Τέσσερις ημέρες πριν την επίσκεψη – οδοιπορικό του Πρωθυπουργού και ηγέτη μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αχαΐα (22-23 Νοεμβρίου) και την ανοιχτή συγκέντρωση – ομιλία του την Τρίτη 22/11/2022 στις 7:30 το απόγευμα στον Πολυχώρο «ROYAL» (Ακτή Δυμαίων), σήμερα Παρασκευή 18 Νοεμβρίου θα επισκεφθεί τον Νομό μας Κυβερνητικό Κλιμάκιο με επικεφαλής την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Κα. Νίκη Κεραμέως η οποία θα έχει διαδοχικές συναντήσεις και επαφές.

Κλείνοντας το οδοιπορικό της η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κα. Νίκη Κεραμέως θα επισκεφθεί τα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα (Κορίνθου 273Γ), σήμερα Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 2 το μεσημέρι, όπου θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Οργάνωσης Αντώνη Κουνάβη, τα Μέλη της Δ.Ε.Ε.Π., τους Τομεάρχες, τα Μέλη των Τομέων, την ΟΝΝΕΔ, τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ καθώς και τους Εθελοντές.

Στη συνάντηση – σύσκεψη θα παραβρεθούν ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, οι Βουλευτές Άγγελος Τσιγκρής, Ιάσονας Φωτήλας, Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης, Πολιτευτές, Αντιπεριφερειάρχες, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Στελέχη Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων κ.ά.».


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr