background img
banner
banner

Μεγάλη τιμή για τους Αιγιώτες γυμναστές Ανδρέα και Γιώργο Φουσέκη

ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΑΝ ΩΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Στο επετειακό συνέδριο του soccer performance analysis παραβρέθηκε σαν ομιλητής ο προπονητής φυσικής κατάστασης γυμναστής της ΑΕΚ Ανδρέας Φουσέκης. Το συγκεκριμένο συνέδριο έλαβε χώρα στην Θεσσαλονική και πιο συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις των ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, δεχόμενος με ιδιαίτερη χαρά την τιμητική πρόσκληση απο τους κ. Μεταξά και κ. Μιχαηλίδη, οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι καθηγητές του, στο διδακτορικό πρόγραμμα στο οποίο έχει εισαχθεί απο την περυσινή χρονιά. Στα πλάισια της επιστημονικής του αναζήτησης καθώς είναι κοντά στο να δημοσιεύσει το δεύτερο του άρθρο σε ξένο περιοδικό σαν πρώτος συγγραφέας, ο Αιγιώτης προπονητής φυσικής κατάστασης ανέλυσε το θέμα ‘’ Φυσιολογικές απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες των αγωνιστικών θέσεων στο σύγχρονο ποδόσφαιρο’’.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο συγκεκριμένο συνέδριο παραβρέθηκαν σαν ομιλητές επίσης οι προπονητές φυσικής κατάστασης του Παναθηναικού, του ΟΦΗ καθώς και άλλων ομάδων, όπως και ο αδελφός του Γιώργος ο οποίος αυτή την στιγμή κατέχει την θέση του προπονητή τερματοφυλάκων στον Παναθηναικό Β΄ και ανέλυσε με την σειρά του θέματα που αφορούν τον Τερματοφύλακα. Ξεχωριστή τιμή και για τα δύο αδέρφια η βράβευση τους απο τους διοργανωτές του συνεδρίου.

Ανδρέας Φουσέκης: «Ηταν μεγάλη μου τιμή»

Στη λήξη του συνεδρίου ο Αιγιώτης γυμναστής Ανδρέας Φουσέκης, ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιλογή του από τους καθηγητές, αλλά και από την παράλληλη παρουσία του αδελφού του Γιώργου δήλωσε στo protionline.gr: «Μεγάλη τιμή για εμένα από τους καθηγητές, κ. Μεταξά και κ. Μιχαϊλίδη, η δυνατότητα που μου έδωσαν να παρουσιάσω στο επετειακό συνέδριο του soccer performance analysis στο ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με θέμα ‘’Φυσιολογικές απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες των αγωνιστικών θέσεων στο σύγχρονο ποδόσφαιρο’’ άλλα και για την βράβευσή μου».


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr