background img
banner
banner

Με επιτυχία το Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από την ΠΑΛΕΜΟΤ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε  το Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών που διοργάνωσε στο “Πολύκεντρο” η Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Αιγίου “ΠΑΛΕΜΟΤ” για τα μέλη και τους φίλους της. Εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από το Περιφερειακό τμήμα Πατρών προσέφεραν ένα πλήρως περιεκτικό σεμινάριο, η διάρκεια του οποίου ήταν 3 ώρες. Με την απίστευτη μεταδοτικότητά τους δίδαξαν όλες τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν από την στιγμή που θα αντιληφθούμε το συμβάν μέχρι το σημείο που θα έρθει και θα αναλάβει την κατάσταση ο κρατικός μηχανισμός. Με υπομονή  έλυσαν όλες τις απορίες, με την εμπειρία τους κάλυψαν όλα τα περισσότερα περιστατικά που μπορεί να μας τύχουν τόσο σαν ενεργοί μοτοσικλετιστές άλλα και σαν καθημερινοί πολίτες.

Το ΔΣ της Λέσχης τους ευχαριστεί θερμά, όπως και τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιάλειας (ΔΗΚΕΠΑ) για την παραχώρηση της αίθουσας του Πολύκεντρου Συνεδριακού Κέντρου και ιδιαίτερα την κυρία Μαρία Τσουκαλά για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα της Λέσχης.

“Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη και τους φίλους της Λέσχης που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα. Η παρουσία τους ήταν ουσιώδης καθώς παρακολούθησαν με ευλάβεια τα όσα ειπώθηκαν από τους εκπαιδευτές αλλά και με τις απορίες τους κατάφεραν να πλαισιώσουν τον βασικό κορμό του σεμιναρίου. Δίνοντας τροφή στα μέλη του Δ.Σ. για παρόμοιες μελλοντικές δράσεις” καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr