background img
banner
banner

Νέα κινηματογραφική εβδομάδα στον «Απόλλωνα»

ΜΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΚΕΝΤΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΣΙΝΕΦΙΛ

Νέα κινηματογραφική εβδομάδα για τον δημοτικό κινηματογράφο «Απόλλωνα» που συνεχίζει δυναμικά τις προβολές του, με ταινίες που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των σινεφίλ.
Δύο κορυφαία ονόματα του Χόλυγουντ, o Τζορτζ Κλούνεϊ και η Τζούλια Ρόμπερτς επανασυνδέονται στη μεγάλη οθόνη για πέμπτη φορά («Εξομολογήσεις ενός επικίνδυνου μυαλού», «Money Monster», «Ocean’s 11 & 12»), στην ρομαντική κομεντί «Εισιτήριο για τον Παράδεισο», ενώ το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στην ταινία τρόμου «Χαμογέλα», κάνει ο πολλά υποσχόμενος Πάρκερ Φιν. Το Σαββατοκύριακο όσοι από τους μικρούς σινεφίλ δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την προηγούμενη εβδομάδα την ταινία «Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου», θα έχουν άλλη μια ευκαιρία να το κάνουν!

Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου

Βρισκόμαστε στην καρδιά της δεκαετίας του ’70, όπου όλοι έχουν λουλούδια στα μαλλιά και χρωματιστά παντελόνια και ο μικρός Γκρου μεγαλώνει στα προάστια. Ως φανατικός οπαδός μια ομάδας σούπερ κακών με το όνομα «Vicious 6», ο Γκρου θέλει να γίνει αρκετά κακός ώστε μια μέρα να μπορέσει να γίνει μέλος της ομάδας τους. Ευτυχώς, στην προσπάθειά του να σπείρει το χάος, τον βοηθούν οι μικροί του ακόλουθοι, τα λατρεμένα Minions. Όλοι μαζί, ο Κέβιν, ο Στιούαρτ, ο Μπομπ και ο Όττο, ένα νέο minion με «σιδεράκια» στα δόντια και με την απεριόριστη επιθυμία να είναι αρεστός σε όλους, αναπτύσσουν τις ικανότητές τους καθώς ετοιμάζονται να πειραματιστούν με τα πρώτα τους όπλα και να πραγματοποιήσουν τις πρώτες τους μυστικές αποστολές.

Όταν οι «Vicious 6» απομακρύνουν τον ηγέτη τους, τον θρυλικό πολεμιστή WildKnuckles, ο Γκρου περνάει από συνέντευξη για να γίνει το νεότερο μέλος της ομάδας τους. Όμως αυτή η προσπάθεια δεν πηγαίνει καθόλου καλά (για να το θέσουμε κομψά) και όλα γίνονται πολύ χειρότερα αφού ο Γκρου τους ξεγελάει. Τελικά, θα καταλήξει να γίνει ο ίδιος θανάσιμος εχθρός του απόλυτου κακού. Ενώ όλοι τον καταδιώκουν, ο Γκρου θα στραφεί σε μια απρόσμενη πηγή για πάρει καθοδήγηση. Στον ίδιο τον WildKnuckles. Εκεί θα ανακαλύψει ότι ακόμα και οι πιο κακοί χρειάζονται μια βοήθεια από έναν φίλο.

Σκηνοθεσία: Κάιλ Μπάλντα. Τις φωνές τους δανείζουν οι: Τζίνη Παπαδοπούλου, Δανάη Τσούμου, Λίλα Μουτσοπούλου, Μαριάνθη Σοντάκη, Γιάννης Ζουγανέλης, Στέλιος Ψαρουδάκης, Πέτρος Δαμουλής, Μυρτώ Θεοδοσίου, Αποστόλης Ψυχράμης, Αργύρης Παυλίδης, Βασίλης Μήλιος, Άγγελος Λιάγκος, Ανδρέας Ευαγγελάτος. Διάρκεια:88 λεπτά

Εισιτήριο για τον Παράδεισο

Οι βραβευμένοι με Όσκαρ Τζορτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς, επανασυνδέονται στη μεγάλη οθόνη στο ρόλο δυο πρώην ερωτικών συντρόφων, οι οποίοι καταλήγουν ανέλπιστοι σύμμαχοι, καθώς αναλαμβάνουν από κοινού την αποστολή να βάλουν φρένο στα σχέδια της ερωτοχτυπημένης κόρης τους, η οποία ετοιμάζεται να διαπράξει το ίδιο λάθος που έκαναν κάποτε οι ίδιοι.
Σκηνοθεσία: Ολ Πάρκερ, Πρωταγωνιστούν: Τζορτζ Κλούνεϊ, Τζούλια Ρόμπερτς. Διάρκεια: 104 λεπτά.

Χαμογέλα

Ύστερα από ένα αλλόκοτο, τραυματικό δυστύχημα με μια ασθενή της, η Δρ. Ρόουζ Κότερ (Σόσι Μπέικον) αρχίζει να βιώνει τρομακτικά, ανεξήγητα γεγονότα. Με τον τρόμο να σαρώνει τη ζωή της, η Ρόουζ πρέπει να αντιμετωπίσει το προβληματικό παρελθόν της για να επιβιώσει και να ξεφύγει από την τρομακτική πραγματικότητα.
Σκηνοθεσία: Πάρκερ Φιν. Πρωταγωνιστούν: Σόσι Μπέικον, Τζέσι Τ. Ασερ, ΚάιλΓκάλνερ, ΚάιτλινΣτέισι. Διάρκεια: 115 λεπτά.

Πρόγραμμα Προβολών

Από την Πέμπτη 3 έως και την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου: 19:30: Εισιτήριο για τον Παράδεισο, 21:30: Χαμογέλα. Από το Σάββατο 5 έως και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου: 17:30: Minions 2: Η άνοδος του Γκρου, 19:30: Εισιτήριο για τον Παράδεισο, 21:30: Χαμογέλα.

Από την Δευτέρα 7 έως και την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου: 19:30: Εισιτήριο για τον Παράδεισο, 21:30: Χαμογέλα. Γενική Είσοδος: 5 ευρώ.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr