background img
banner
banner

Σε κλίμα… Black Friday τα καταστήματα του Αιγίου

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Σε μια προσπάθεια τόνωσης του αγοραστικού κλίματος άλλα και της διάθεσης των δημοτών, ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας, σε συνεργασία με τον δήμο και τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., στα πλαίσια του Black Friday, διοργανώνει σειρά δράσεων με μουσική, δρώμενα και εκπλήξεις για τους καταναλωτές.

Σήμερα Παρασκευή θα ακούγεται μουσική στους κεντρικούς δρόμους ενώ θα μοιράζονται μπαλόνια στα παιδιά. Στις οδούς Πετμεζά και Αν. Λόντου θα γίνεται κατασκευή χριστουγεννιάτικων στολιδιών, τα οποία θα φτιάχνονται επιτόπου και θα διατίθενται εντελώς δωρεάν στους περαστικούς. Σε διάφορα σημεία των κεντρικών δρόμων, θα υπάρχουν διασκορπισμένα περίπου 600 χρωματιστά μπαλόνια που θα δίνουν μια τρομερά ευχάριστη διάθεση, ενώ και αυτά, θα μοιράζονται δωρεάν σε μικρά παιδιά.

Κλήρωση δώρων με την απόδειξη αγορών

Αυτό όμως που έχει το πιο μεγάλο ενδιαφέρον και συμβαίνει για πρώτη φορά, είναι η πρωτοβουλία του συλλόγου με τα δώρα που κληρωθούν μέσω των αποδείξεων αγορών. Πιο συγκεκριμένα, ο σύλλογος θα χρησιμοποιήσει θετικά την τεχνολογία και τα σόσιαλ μίντια, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους καταναλωτές άμεσης επικοινωνίας μέσω του Viber, του email, του messenger του Meta και άλλων διαδικτυακών εφαρμογών για να επωφεληθεί ορισμένων δώρων.

Με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος από οποιοδήποτε κατάστημα της αγοράς, σήμερα το απόγευμα, ο καταναλωτής μπορεί να στείλει την απόδειξη της αγοράς του στον Εμπορικό Σύλλογο, μπαίνοντας έτσι σε μια κλήρωση πολύ καλών και εκλεκτών δώρων, προσφορά διαφόρων καταστημάτων της ευρύτερης περιοχής, κατόπιν σχετικής κλήρωσης που θα γίνει. Μάλιστα, καθώς τα μαγαζιά την Κυριακή 27 Νοεμβρίου προαιρετικά θα είναι ανοιχτά, οι άνθρωποι του συλλόγου δεν αποκλείεται (αν δεν έχουν διατεθεί όλα τα “διαδικτυακά” δώρα την βραδιά της Παρασκευής) να συνεχίσουν την κλήρωση, προκειμένου να διατεθούν όλα τα δωράκια που έχουν συγκεντρωθεί.

Η διαδικασία είναι απλή. Στέλνοντας απλά μία φωτογραφία της απόδειξης αγοράς και σημειώνοντας ένα κινητό τηλέφωνο. Η αποστολή θα γίνεται τόσο στο mail [email protected] όσο και στο messenger του συλλόγου καθώς και στο viber 6942982430.

Κάλεσμα προς τον κόσμο

΄΄Ο σύλλογος εξασφαλίζει μέσω χορηγών και της αμέριστης βοήθειας που προσφέρει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου, ένα όμορφο απόγευμα στο ιστορικό κέντρο του Αιγίου και στους κεντρικούς δρόμους του, απόψε. Οι εκδηλώσεις, έχουν σκοπό να “τονώσουν” την αγορά και να κάνουν τον μέσο καταναλωτή να αισθανθεί λίγο καλύτερα, να ξεχάσει τα καθημερινά, μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Το επόμενο τριήμερο η κεντρική αγορά θα λειτουργήσει ουσιαστικά ως ένας “προπομπός” των εορτών των Χριστουγέννων και της διάθεσης που δημιουργούν αυτές. Συνδυάζουμε την εβδομάδα εκπτώσεων της Black Friday με τις διάφορες δράσεις΄΄, ανέφερε στo protionline.gr  ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δημήτρης Ντερντές που κάλεσε τους Αιγιαλείς να στηρίξουν τις δράσεις και τα τοπικά καταστήματα, που δεν έχουν να ζηλέψουν το παραμικρό από εκείνα άλλων αγορών.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr