background img
banner
banner

Στήνεται το νέο ΔΣ στον Παναιγιάλειο

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

Συντέντευξη τύπου έδωσε χθες ο Δημήτρης Ανδριόπουλος πριν τον αγώνα του Παναιγιάλειου με τον Εθνικό Πατρών. Μαζί του ήταν και ο Θανάσης Ανδρικόπουλος, ο οποίος εκπροσώπησε την οικογένεια, μοιράζοντας ελπίδες και αισιοδοξία στους παίκτες και γενικότερα στην πόλη μας, για την επόμενη μέρα του Παναιγιάλειου.

Στο ξεκίνημα μιας νέας προσπάθειας

Χαιρετίζοντας ο Δημήτρης Ανδριόπουλος τόνισε ότι αυτή η συνέντευξη έχει ως σκοπό το ξεκίνημα μιας νέας προσπάθειας, με επικεφαλής τον ίδια και την συνδρομή της οικογένειας Ανδρικόπουλου. Φυσικά και την συμμετοχή του υπόλοιπου ΔΣ και του κόσμου.

Για την προηγούμενη πρόσκαιρη συνεργασία του με την ομάδα και τον Αιγύπτιο Αλί Μοχάμεν Χαμπτούν, ο Δημήτρης Ανδριόπουλος είπε: «Είχα βρεθεί πάλι σε αυτή τη θέση, μόνο που η τότε προσπάθεια δεν ευοδώθηκε. Αν υπήρχε συνέπεια μεταξύ λόγων, πράξεων και την διαχείριση των οικονομικών, θα ήταν τώρα η ομάδα σε άλλο επίπεδο».

Η επιστροφή του Δ. Ανδριόπουλου στα διοικητικά

Για την επιστροφή του στα διοικητικά του Παναιγιάλειο ο νέος επικεφαλής της ομάδας ξεκαθάρισε: «Μπορεί να προκαλεί απορία η ενασχολησή μου με την ομάδα, ύστερα από την πικρία του παρελθόντος. Η συμμετοχή μου έχει να κάνει με την πρόσκληση που έλαβα από μέλη της απερχόμενης διοίκησης. Όφειλα νομίζω να ανταποκριθώ σε αυτή τη δύσκολη εποχή για την επιβίωση του Συλλόγου, αν και είχαν πολλοί κληθεί σε παλιά και άλλα μέλη, μόνο εγώ ανταποκρίθηκα, παρά τις δυσκολίες των καιρών και τις αυξημένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις»

Για την οικογένεια Ανδρικόπουλου, ο Δημήτρης Ανδριόπουλος εξήγησε: ‘‘Η επιστροφή μου στον Παναιγιάλειο δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τη συνδρομή της οικογένειας Ανδρικόπουλου, που θα έχει το κύριο οικονομικό βάρος . Να ξεκαθαρίσω ότι δεν εκπροσωπούμε κάποιον “fun” επενδυτή, παρά μόνο τους εαυτους μας. Δύσκολη αυτή η οικονομική συγκυρία που γίνεται η προσπάθεια για την επιστροφή της ομάδας στην κανονικότητα’’.

Για την σημερινή κατάσταση στον Παναιγιάλειο ο νέος επικεφαλής του νέου ΔΣ τόνισε: «Η κατάσταση είναι απελπιστική που δεν συνάδει με την ιστορία του συλλόγου.
Δηλαδή από την μια έχουμε ένα καλό ρόστερ που στήθηκε με πρωτοβουλία της προσωρινής, δυστυχώς από την άλλη δεν υπήρχαν οι πόροι για να στελεχωθεί αφού πίστεψαν τα μέλη του ΔΣ σε βοήθεια από την πολη που ποτέ δεν υπήρξε.

Απαξίωση από την πόλη χωρίς βοήθειες πλην ελαχίστων περιπτώσεων. Βρέθηκε μια ομάδα που δεν είχε φανέλες, μπουφάν, φόρμες κλπ. Δύσκολο το εγχείρημα και παραμένει έτσι. Για να ευοδωθεί αυτή η νέα προσπάθεια χρειάζεται την στήριξη και την προσπάθεια από όλους για να επιστρέψει στην κανονικότητα.»

Για τους στόχους της ομάδας ο Δ. Ανδριόπουλος είπε:  “Υπάρχει ελλειψη υποδομής. Συγκροτούμε ένα νέο ΔΣ με ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν ανιδιοτελώς. Να είναι η ομάδα ανταγωνιστική χωρίς αυτοσκοπό την άνοδο. Να παλέψει με ότι ρόστερ διαθέτει και ότι συμπληρωθεί στην πορεία, χωρίς επικέντρωση αποκλειστικά στην άνοδο.
Προσπάθεια βήμα – βήμα με γερές βάσεις ώστε να ανταποκριθεί στην ιστορία της. Είτε αυτό λέγεται άνοδος, είτε ανταπόκριση στην ακαδημία, με καλό ποδόσφαιρο να ευχαριστιέται ο φίλαθλος κόσμος”.

Για κάποιες φήμες που αναφέρθηκαν στα ΜΜΕ, ο Δ. Ανδριόπουλος ξεκαθάρισε: «Ότι έχε λεχθεί και γραφεί πέρα από τα δικά μου λεγόμενα, δεν εκπροσωπεί την δική μας θέση. Καλώ όλους χωρίς αποκλεισμούς την βοήθεια του κόσμου προς την ομάδα. Μια καλοδεχούμενη κριτική όχι κακόπιστη και του «καναπέ».
Επίσης συνδρομή του Δήμου αφού μαζί με την ομάδα ανεβαίνει και η εικόνα της πόλης. Είχα επαφή με τον κ. Φραγκονικολόπουλου και υποσχέθηκε να βοηθήσει με τα προβλήματα που υπάρχουν στο γήπεδο. Το γήπεδο είναι ο καθρέπτης της ομάδας αλλά και αντικατοπτρίζει και τις ανάγκες της πόλης».

Συνάντηση με τις διοικήσεις όλων των ομάδων της περιοχής

Τον σκοπό του να κλείσει ένα ραντεβού με τους προέδρους των σωματείων της περιοχής μας τόνισε επίσης ο Δ. Ανδριοπουλος. Χαρακτηριστικά είπε: «Ο Παναιγιάλειος είναι η κορωνίδα των ομάδων της περιοχής και με την συνεργασία τους μπορεί να κάνει βήματα εμπρός.
Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει ακαδημία. Θα πρέπει να παρουσιάσει και ένα κοινωνικό προφίλ στα παιδιά, στα σχολεία να μάθουν την ιστορία της ομάδας, να γίνουν μέλη”.

Για την ύπαρξη άλλων χορηγιών ο Δ. Ανδριόπουλος δήλωσε: «Έχουν ξεκινήσει προσπάθειες για νέες χορηγίες, που θα ανακοινωθούν αφού οριστικοποιηθούν.
Όμως χωρίς την συνδρομή της απερχόμενης διοίκησης ο Παναιγιάλειος θα είχε διαλυθεί, αφού αυτοί προσπάθησαν με κάθε τρόπο να διασώσουν την ομάδα.
Να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Αγγελόπουλο που διαχρονικά βοηθά από την Ελβετία, τον κ. Γιάννη Παπαπέτρου, τον ξάδελφό μου Δημ. Χριστόπουλο που μαζί με τον ομογενή από την Αυστραλία Χάρη Τσαλικίδη ανταποκρίθηκαν γνωρίζοντας απλά την ιστορία του Αιγιώτικου Συλλόγου. Προσωπικά θα προσπαθήσω να υπάρχει συνέπεια απέναντι στους παίκτες, τους φιλάθλους και στην ιστορία του Παναιγιάλειου. Ο χρόνος θα το δείξει. Αν τηρηθούν τα προαναφερθέντα, τότε θα μπορέσει η ομάδα να ξεφύγει από την απαξίωση.»

Για την συνδρομή της οικογένειας Ανδρικόπουλου, ο επικεφαλής του νέου ΔΣ εξήγησε: «Η οικογένεια Ανδρικόπουλου θα είναι ενεργή και ουσιαστική. Θα ενημερώνεται θα παίρνουμε αποφάσεις από κοινού. Είναι τιμή μας για την συμπαράσταση που μας τυχαίνει μακριά από το Αίγιο».

Θανάσης Ανδρικόπουλος: «Βαρύ το σήμα του Παναιγιάλειου θα κάνουμε τα απαραίτητα»

Εκπροσωπώντας την οικογένεια, ο Θανάσης Ανδρικόπουλος μίλησε με την σειρά του στη συνέντευξη τύπου: «Πρέπει να διαγραφεί το κακό παρελθόν του Παναιγιάλειου. Είναι βαρύ το σήμα, ένδοξη η ιστορία του, καμάρι του Αιγίου οι «Πασάδες». Με σταθερά βήματα ο κ. Ανδριόπουλος μας έχει μεταφέρει την αγάπη του για τον σύλλογο και τις ανάγκες του. Θα κάνουμε τα απαραίτητα. Εύχομαι καλή επιτυχία στους παίκτες, καλή συνέχεια και ευχαριστώ τον κ. Ανδριόπουλο.»

Βασίλης Μπούνας: «Εύχομαι να δω την ομάδα σε άλλο ψηλότερο επίπεδο»

Τους αρχηγούς του Παναιγιάλειου εκπροσώπησε ο Βασίλης Μπούνας, που καλοσώρισε τον Δ. Ανδριόπουλο και την παρέα του με την ευχή αυτή τη φορά το διάστημα της συνεργαίας να είναι μεγαλύτερο και να πάνε όλα καλά στα σχέδιά του. Ο Βασίλης Μπούνας τόνισε: «Στενοχωριέμαι με την κατάσταση που έχει περιέλθει η ομάδα. Τώρα βλέπω ότι κάτι κινείται. Είναι δυστύχημα όχι για την κατηγορία που βρίσκεται ο Παναιγιάλειος, αλλά το εξωαγωνιστικό και η λειτουργία του. Είμαστε ένα τεράστιο κλαμπ, στο οποίο έχω βιώσει πολύ καλές αλλά και πολύ κακές στιγμές.
Θέλω να σταθώ στην προσωρινή διοίκηση και τους ανθρώπους που κράτησαν την ομάδα, για να έρθει τώρα ο κ. Ανδριόπουλος. Κακά τα ψέμματα, αν δεν υπήρχε η διοίκηση του Μπαλτιμά και των άλλων παιδιών, δεν θα υπήρχε τώρα ο Παναιγιάλειος.

Ζω για τη στιγμή που θα δω και άλλους ανθρώπους δίπλα σε κάποιον άνθρωπο όπως τον κ. Ανδριόπουλο, αφού αυτή η ομάδα δεν μπορεί να βασιστεί σε ένα άτομο. Μεγάλο κλαμπ με μεγάλα έξοδα και ευθύνες. Εύχομαι στα 100 χρόνια που θα είμαι εγώ στην κερκίδα να δω την ομάδα σε άλλο ψηλότερο επίπεδο.
Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε κίνητρο, παλμό και όραμα στα παιδιά. Ότι αυτό δεν είναι ένα όνομα ένα σήμα, αλλά ολόκληρη η πόλη. Έτσι θα νοιώθουμε καλύτερα και εμείς οι ποδοσφαιριστές.»

Γιάννης Μπαλτιμάς: “Πήραμε τρελό ρίσκο, μας βγήκε με τον ερχομό του Δ. Ανδριόπουλου”

Ο απερχόμενος πρόεδρος Γιάννης Μπαλτιμάς αφού καλοσώρισε τα νέα πρόσωπα στο ΔΣ, είπε: «Εμείς είμαστε και θα παραμείνουμε εδώ. Μπορεί να αλλάζουν οι τίτλοι όχι όμως η αγάπη μας στην ομάδα. Πήραμε ένα τρελό ρίσκο, αφού δεν μπορούσαμε να υπολογίσουμε την επόμενη μέρα. Το ρίσκο μας βγήκε με τον ερχομό του Δημήτρη. Οφείλουμε να κερδίσουμε την αγάπη του κόσμου, του το χρωστάμε.»

Γιώργος Μπέσκος: «Μπαίνουν οι βάσεις για να ξυπνήσει ο γίγαντας»

Ο νομικός σύμβουλος Γιώργος Μπέσκος έκανε και αυτός μια τοποθέτηση στη χθεσινή συνέντεξη, μετά τα καλωσορίσματα.
«Παναιγιάλειος ώρα μηδέν, αυτό βιώσαμε. Μια ομάδα χωρίς αναγνώριση, χωρίς εγγραφή στο Μητρώο και θα ήθελα να συγχαρώ τα παιδιά του ΔΣ, αφού έγραψαν και αυτοί τη δική τους ιστορία. Μέσα από αυτές τις διαδικασίες βάλαμε τις βάσεις για να ξυπνήσει κάποια στιγμή ο «γίγαντας» Παναιγιάλειος. Να καταλάβει τώρα ο κόσμος τη νέα προσπάθεια με γερές βάσεις και όλοι μαζί να συνδράμουν σε αυτή τη νέα προσπάθεια. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί σε κάτι διαφορετικό που γεννιέται».


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr