background img
banner
banner

Στις 27 Νοεμβρίου το “4ο Regularity Rally Βοστίτσα” από την ΑΛΜΑ Αιγίου

Μετά από απουσία δύο χρόνων λόγω της πανδημίας, το Regularity Rally Βοστίτσα” που διοργανώνει η ΑΛΜΑ Αιγίου επιστρέφει δυναμικά την Κυριακή 27 Νοεμβρίου και υπόσχεται συγκινήσεις και πολλές συμμετοχές. Ο 1ος αγώνας ιστορικών αυτοκινήτων πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2018 με 48 συμμετοχές και αποτέλεσε τον πρώτο αγώνα πανελληνίου πρωταθλήματος που διοργανώνεται από Αχαϊκό Σωματείο και οι συμμετοχή τόσο των Αχαιών όσο και πληρωμάτων από όλη την Ελλάδα ήταν παραπάνω από ενθαρρυντική.

Στις συμμετοχές του αγώνα μάλιστα, ξεχώρισε αυτή τού – τότε – δημάρχου Αιγιάλειας, Θανάση Παναγόπουλου με το προσωπικό του αυτοκίνητο αντίκα, ο οποίος σήμανε και την έναρξη του αγώνα που ξεκίνησε από την πλατεία των Υψηλών Αλωνιών. Από το βροχερό Αίγιο ξεκίνησαν συνολικά 48 αυτοκίνητα για να ολοκληρώσουν έναν απαιτητικό αγώνα, καθώς ο δύσκολος καιρός δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο τα πληρώματα στα ορεινά της Αιγιάλειας!

Ακολούθησε ο δεύτερος αγώνας την επόμενη χρονιά και το 2021, 68 κλασικά αυτοκίνητα μιας άλλης εποχής συμμετείχαν στο 3ο Rally Regularity Monte Vostitsa με αφετηρία και κέντρο την πόλη του Αιγίου και διαδρομές στην ευρύτερη ορεινή περιοχή της Αιγιάλειας και των Καλαβρύτων, δημιουργώντας νέο ρεκόρ συμμετοχών. Οι φίλοι του κλασικού αυτοκινήτου είναι έτοιμοι να υποδεχθούν το “4ο Regularity Rally Βοστίτσα” με τις ετοιμασίες να έχουν ήδη ξεκινήσει. Τις επόμενες ημέρες θα δοθούν στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του αγώνα.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr