background img
banner
banner

Τα σχολεία της Αιγιάλειας και μόνον τίμησαν την επέτειο του Πολυτεχνείου

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΡΗΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ

Στις ανακοινώσεις φορέων για την ιστορική εξέγερση του Πολυτεχνείου και βέβαια στις εκδηλώσεις των σχολείων της Αιγιάλειας, περιορίστηκαν οι δράσεις σχετικά με την επέτειο, την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου.

Σε ό,τι αφορά τα σχολεία, οι γιορτές για την επέτειο του Πολυτεχνείου περιορίστηκαν στις σχολικές μονάδες. Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν έγιναν είτε στο προαύλιο του κάθε σχολείου κατά 30%, είτε κατά 70% μέσα στις αίθουσες. Και αυτό συνέβη, έπειτα από την απόφαση των Συλλόγων Διδασκόντων, προκειμένου να ακολουθηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο κατά του covid -19 το οποίο ισχύει ακόμα. Μάλιστα, η συνολική διάρκεια της γιορτής του κάθε σχολείου δεν έπρεπε να ξεπεράσει τις δύο ώρες, κάτι που ακολουθήθηκε πιστά και από τα ίδια τα παιδιά αλλά βεβαίως, και από τους εκπαιδευτικούς σε όλη την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Να σημειωθεί ότι σε κανένα σχολείο του δήμου δεν πραγματοποιήθηκαν μαθήματα και οι σχολικές γιορτές τελέσθηκαν με τη συμμετοχή σχεδόν όλων των μαθητών, με τραγούδια και ποιήματα. Ενδιαφέρουσα ήταν και η εικαστική προσέγγιση μαθητών, όπου ο καθένας απέδωσε το πώς αντιλαμβάνεται το νόημα του Πολυτεχνείου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr