background img
banner
banner

Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων

ΣΤΟΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΜΑΡΩΝ

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε ο Οκτώβρης –πρώτος μήνας της νέας χρονιάς- για τον Χορευτικό Όμιλο Καμαρών με μία συνδιοργάνωση εκδήλωσης και τον αγιασμό για την επανέναρξη των μαθημάτων. Όπως ήδη έγινε γνωστό από τo protionline.gr, την Παρασκευή 28 Οκτώβρη, σε συνεργασία με το Μουσείο Ιστορίας Λαογραφίας Λόγγου και τον Προοδευτικό Σύλλογο Καμαρών «Απόλλων», πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Πρόσωπα, Ιστορίες, Γράμματα του ’40», ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα σε ιστορικά πρόσωπα της Δυτικής Αιγιάλειας που συμμετείχαν ενεργά στις μάχες του Β’ παγκόσμιου πόλεμου.

Επίσης, την Κυριακή 30 Οκτώβρη, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός με αφορμή την έναρξη μαθημάτων χορού, για τον Χορευτικό Όμιλο Καμαρών. Χορευτές-χορεύτριες όλων των τμημάτων, μέλη και φίλοι του συλλόγου παραβρέθηκαν στη λιτή τελετή ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά, αντάλλαξαν απόψεις για την καλύτερη λειτουργία του και άκουσαν τα πρόσφατα νέα του.

Ευχαριστίες σε όσους συμμετέχουν

Ο πρόεδρος του Χορευτικού Ομίλου Καμαρών Κωνσταντίνος Τζίφας, στη σύντομη ομιλία του, ευχαρίστησε όλους όσοι βοηθούν το σύλλογο και συνεργάζονται, συμμετέχουν σε μαθήματα και εκδηλώσεις, συνδράμουν με χορηγίες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων καθώς και η βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου, η οποία στο χαιρετισμό της εξήρε τη λειτουργία του Χορευτικού Ομίλου Καμαρών γεγονός που τον καθιστά έναν από τους εξέχοντες πολιτισμικούς συλλόγους, ευχόμενη να συνεχιστεί αυτό το σπουδαίο έργο που επιτελείται και να έρθουν κι άλλες διακρίσεις.

Τα μαθήματα χορού διεξάγονται κανονικά στα δύο τμήματα ενηλίκων (Παρασκευή στις 19.15-20.45 & 21.00-22.30),στο εφηβικό τμήμα (Πέμπτη 21.00-22.30) και στο τμήμα προσχολικής/πρωτοσχολικής ηλικίας (Παρασκευή 17.00-18.00).


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr