background img
banner
banner

Αγιασμός και τιμές στον Αμασιάδη στο γήπεδο της Ροδιάς

Τον καθιερωμένο αγιασμό πραγματοποίησε η Φλόγα πριν την έναρξη του αγώνα με το Ζαβλάνι. Αρκετά ήσαν τα φετινά εμπόδια στην ομάδα της Ροδιάς, που την υποχρέωσαν με καθυστέρηση σε όλα της τα προγράμματα.

Αφού διορθώθηκαν τα προβλήματα με την εγγραφή στο Μητρώο και την πρόσληψη του προπονητή Άρη Πατσόπουλου, τα πράγματα άρχισαν κάποια στιγμή να μπαίνουν στη σειρά τους. Ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε την τελευταία ώρα, ενώ πολύ καλή ήταν η κίνηση του σωματείου της Ροδιάς, να τιμήσει τον προπονητή Γιώργο Αμασιάδη με τον οποίο συνεργάστηκε τις δυο τελευταίες αγωνιστικές σεζόν.

Όπως δήλωσε στο protionline.gr ο πρόεδρος Γιώργος Παπαδογεώργος που τον τίμησε προσωπικά: «Αισθανθήκαμε υποχρέωσή μας στο ΔΣ να απονείμουμε τιμή σε έναν άνθρωπο που ήταν μαζί μας και συνεργάστηκε τις αγωνιστικές περιόδους 2020-21 και 2021-22. Το ίδιο βεβαίως θα κάναμε και με οποιονδήποτε άλλο συνεργάτη μας, ερχόταν στην έδρα μας σαν φιλοξενούμενος. Ευχόμαστε στον Γιώργο Αμασιάδη επιτυχίες στην δουλειά του και να πετύχει τους στόχους του.»


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr