background img
banner
banner

Αντίπαλοι στις ομάδες συνεργάτες στην ίδια έδρα Λαμπρόπουλος και Παπαδογεώργος

Μια φιλική σχέση πολλών ετών συνδέει τον πρόεδρο της Φλόγας Ροδιάς Γιώργο Παπαδογεώργο με τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Λάμπη Λαμπρόπουλο. Ο τελευταίος μετά το Διακοπτό την περιπλάνησή του ως ποδοσφαιριστής στην Πεύκη Αθηνών και την Άρτεμις (Λούτσα) είναι ένας από τους ιδρυτές του Απόλλωνα το 2001.

Με εξαίρεση μια αγωνιστική σεζόν που είχε αγωνιστικά βοηθήσει τον Ηρακλή Ζαχλωριτίκων, ο Λαμπρόπουλος είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Απόλλωνα, προσφέροντας βοήθειες σε κάθε πόστο.

Στην ομάδα της Ροδιάς έτρεφαν εκτίμηση στις ποδοσφαιρικές αρετές του Λαμπρόπουλου και του είχαν κάνει προτάσεις συνεργασίας από τότε ακόμα που έπαιζε στο Διακοπτό.
Ποτέ δεν επηρεάστηκε η φιλία των δυο εικονιζόμενων από τα κοινά συμφέροντα στο γήπεδο της Ροδιάς το οποίο χρησιμοποιούν σαν έδρα, αν και εκπροσωπούν διαφορετικές ομάδες από την ίδια περιοχή.

Αυτό το fair play που διατηρούν μεταξύ τους ο Γιώργος με τον Λάμπη, δημιουργεί ένα κρίκο ασφάλειας στις σχέσεις ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Φλόγα.
Η επίσκεψη του Παπαδογεώργου στο “café chocolat” αποτελεί πράξη διατήρησης και δυνάμωσης στη σχέση και τη συνεργασία των δυο πλευρών.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr