background img
banner
banner

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Ασταμάτητος ο Αστέρας Τέμενης, 62-57 τη Δύμη

Εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής ο Αστέρας Τέμενης στην “παρθενική” του εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η. Το βράδυ της Δευτέρας πέτυχε την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια, αυτή τη φορά στο ντέρμπι των «νεοφώτιστων», απέναντι στον Α.Ο. Δύμης με 62-57. Δύσκολη αλλά δίκαιη επικράτηση απέναντι σε μία δυνατή ομάδα η οποία ήταν επίσης αήττητη πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Το ματς ήταν ντέρμπι μέχρι το τέλος, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στη νίκη χάρη στην άμυνά τους και την κυριαρχία στα ριμπάουντ, καλύπτοντας έτσι τη μεγάλη αστοχία στα μακρινά σουτ και τις βολές.

“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, για τη μεγάλη τους νίκη εναντίον μιας πολύ σκληροτράχηλης ομάδας με πολύ physical game που η προσθήκη των Κωνσταντινόπουλου, Δημητρόπουλου και Μπαρδάκη την έχει ενισχύσει πάρα πολύ”, δήλωσε ο κόουτς του Αστερα Τέμενης Αρης Ξενούλης και πρόσθεσε: “Παρόλες τις απουσίες των Βλάχου και Βαγενά και την ατυχία με τον Καρακάση που είχε ένα μικρό ατύχημα με τη μηχανή του και καθυστέρησε να έρθει, τα παιδιά έπαιξαν φανταστική άμυνα και δίκαια επικρατήσαμε. Αυτό είναι ίσως και το σημαντικότερο κέρδος, να μπορείς να μάχεσαι και στην κακή σου βραδυά με όπλο την άμυνά σου να νικάς. Συνεχίζουμε, έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας στην ΕΑΠ,, στην πιο ιστορική ομάδα της πόλης μας με ένα πολύ καλό νεανικό συγκρότημα που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να φανούμε ανταγωνιστικοί και σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Δύμης”.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Α.Ο. Δύμης ΄07 Δημήτρης Μαντάς δήλωσε: «Πραγματικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την εικόνα τους. Οι εμφανίσεις σαν κι αυτές με ομάδες μεγαλύτερων στόχων από εμάς και με πιο έμπειρους παίκτες, μας δίνουν δύναμη. Το να πηγαίνει στο σουτ ένα τέτοιο παιχνίδι είναι κάτι που μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση. Είμαστε νέα ομάδα στην Α1 ΕΣΚΑ-Η, όμως παίζουμε σαν να ήμαστε χρόνια στην κατηγορία. Πληρώσαμε την κακή μας ημέρα στην επίθεση. Βγάλαμε πολλά ελεύθερα σουτ, αλλά δεν μπορέσαμε να τιμωρήσουμε την ζώνη του Αστέρα Τέμενης. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, συνεχίζουμε τη δουλειά, γιατί το πρωτάθλημα είναι πολύ απαιτητικό».

Διαιτητές: Κωνσταντινίδου – Μαρινάκης – Παπαδόπουλος

Τα 10λεπτα: 15-13, 24-23 (ημ.), 45-41, 62-57

ΑΣΤΕΡΑΣ (Ξενούλης): Θεοδωρόπουλος 6, Σταθακόπουλος 14, Ράπτης 6, Δούβος 7, Γκούτης 10 (1), Κωστακόπουλος 2, Οικονομίδης 5, Τσινούκας 8, Καρακάσης 4 (1)

Α.Ο. ΔΥΜΗΣ ΄07 (Μαντάς): Κωνσταντινόπουλος 10, Στεφανόπουλος 7 (1), Ρίπις 8, Τουμπούλης 12 (2), Δημητρόπουλος 6, Χρυσανθακόπουλος 9 (2), Τόκας 2, Μπαρδάκης 3 (1), Κολλιόπουλος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr