background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Μόνο η Θύελλα Αιγίου μπήκε με το δεξί

ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ – ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Δεν ήταν το καλύτερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας για τις ομάδες της περιοχής μας, που σίγουρα περίμεναν περισσότερα πράγματα και βαθμούς στο πρώτο τους επίσημο παιχνίδι.

Με εξαίρεση την Θύελλα Αιγίου που πήρε μεγάλη σε έκταση νίκη 4-0 απέναντι στον Αστέρα Τέμενης, καμιά άλλη ομάδα από Αιγιάλεια και Καλάβρυτα δεν κατάφερε να ξεκινήσει βάζοντας τρίποντο στον λογαριασμό της.

Το γεγονός αυτό θα πρέπει να το εκλάβουμε περιστασιακό, διαφορετικά αν συνεχιστεί το κακό, πάμε για ένα πρωτάθλημα με τις ομάδες μας να απομακρύνονται από τον ρόλο του πρωταγωνιστή.

Τα περισσότερα γκολ στο Ρίο

Όμως τα περισσότερα γκολ σημειώθηκαν στην αναμέτρηση του Ρίου, εκεί που ο Αετός αν και έχανε στο α΄ ημίχρονο από τα Καλάβρυτα, στην επανάληψη το γύρισε υπέρ του καταλήγοντας στο 4-2. Εκείνο που προκαλεί επίσης εντύπωση είναι ότι από τα 7 παιχνίδια σε κανένα δεν είδαμε τη νίκη από φιλοξενούμενο σωματείο. Αυτό που κατάφεραν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι από τους γηπεδούχους, ήταν να αποσπάσουν ισοπαλίες σε δυο συναντήσεις.

Ηταν ο Αχιλλέας Καμαρών που τελείωσε 0-0 με την ΑΕ Αρόης στο μοναδικό χωρίς γκολ παιχνίδι και το Ζαβλάνι που δέχτηκε την ισοφάριση 1-1 στην Ροδιά από την Φλόγα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Κωστής Βλάχος: «Κρατάμε και διορθώνουμε τα λάθη μας»

Για την ήττα που γνώρισε στο Ρίο από τον Αετό, ο προπονητής της ΑΕ Καλαβρύτων δηλώνει στο protionline.gr: «Ήταν ένα παιχνίδι που θύμιζε ντέρμπι Α΄ κατηγορίας. Σίγουρα ο αγωνιστικός χώρος με πλαστικό χλοοτάπητα δεν μας βολεύει. Θέλουμε κάποια επίσημα παιχνίδια στα πόδια μας, αφού σε σχέση με τα φιλικά που προηγήθηκαν, υπάρχει τελείως διαφορετικό σκεπτικό και διαδικασία, όταν εκεί φροντίζαμε να δοκιμάζουμε και να βλέπουμε κάποια πράγματα.

Το επόμενο παιχνίδι με τον Δαβουρλή έχει άλλο χαρακτήρα, αφού παίζουμε στην έδρα μας με μια ομάδα που γνωρίζουμε από πέρυσι. Σημαντικό για μας είναι να κρατήσουμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας, ώστε να αρχίσουμε και να παραμείνουμε σε θετικά αποτελέσματα’’.

Ξεκινά η στεγανοποίηση στην κερκίδα του γηπέδου Καλαβρύτων

Ξεκινούν τα έργα στην μεγάλη κερκίδα με την απαραίτητη στεγανοποίηση, αφού είχε δημιουργηθεί πρόβλημα, το οποίο αντιμετωπίστηκε για λίγο χρονικό διάστημα. Είχε μπει ένα ειδικό μονωτικό πανί προσωρινού χαρακτήρα και τώρα θα γίνει το έργο της στεγανοποίησης και μόνωσης, σύμφωνα με τα κατάλληλα υλικά που θα έχουν πολυετή δράση.

Με μια ώρα καθυστέρηση ξεκινούν τα παιχνίδια στα Καλάβρυτα

Όπως συνηθίζεται στο γήπεδο Καλαβρύτων η έναρξη του αγώνα διαφέρει από τα υπόλοιπα παιχνίδια και αυτό γίνεται αφού αρκετά σωματεία της Πάτρας ζητούν μεγαλύτερα χρονικά περιθώρια για να μεταβούν να αγωνιστούν στην ορεινή περιοχή των Καλαβρύτων.

Βλέπουμε λοιπόν στα προγράμματα της ΕΠΣ Αχαΐας τα παιχνίδια της ΑΕΚ να ξεκινούν στις 4 αντί στις 3 το απόγευμα που είναι η ώρα έναρξης των άλλων αγώνων.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr