background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – (2ος όμιλος): Το Σάββατο η τοπική συνάντηση ΑΕ Αιγίου – ΑΕ Καλαβρύτων

ΜΟΝΟ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ / ΖΗΡΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Με δυο παιχνίδια ξεκινά το Σάββατο η 3η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας, με το ένα εξ’ αυτών να αφορά δυο ομάδες της περιοχής μας.
Στο γήπεδο Πλαστήρα η ΑΕ Αιγίου θα υποδεχτεί την ΑΕ Καλαβρύτων και αναμένεται να συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος, αφού είναι το μοναδικό παιχνίδι που διεξάγεται στην περιοχή μας το Σάββατο.

Το χαρακτηριστικό για την ΑΕ Αιγίου είναι ότι χρησιμοποιεί για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι την έδρα του Πλαστήρα, έχοντας νωρίτερα την ισοπαλία 1-1 με τον Φοίνικα / Ζήρια και την ήττα 1-2 από τον Αστέρα Τέμενης στο κύπελλο. Δεν έχει ακόμα γευτεί την χαρά της νίκης η ομάδα του Λεωνίδα Σκαρτσίλα και θα την διεκδικήσει στα δύσκολα απέναντι από την δυνατή ΑΕ Καλαβρύτων.
Την ίδια μέρα ο Αστέρας Τέμενης ύστερα από την πρόκριση του κυπέλλου στο παιχνίδι της Τετάρτης με την ΑΕ Αιγίου, παίζει στο γήπεδο Αγυιάς με τον Δαβουρλή,. Ο προπονητής Αντώνης Μπάλας ελπίζει να μην βγει στους παίκτες του η κούραση από το παιχνίδι κυπέλλου.

Τα παιχνίδια της Κυριακής

Με εξαίρεση τον Φοίνικα / Ζήρια που υποδέχεται την Κυριακή το Ανω Καστρίτσι, τα υπόλοιπα σωματεία της περιοχής μας θα φιλοξενηθούν σε αντίπαλες έδρες.
Πρώτη φετινή παρουσία για τον Φοίνικα / Ζήρια στο γήπεδο Ζήριας, ύστερα από τις δυο εκτός έδρας περιπλανήσεις από τις οποίες συγκέντρωσε έναν βαθμό.

Η πρωτοπόρος Θύελλα Αιγίου θα πάει στα Προσφυγικά και μπορεί να διατηρηθεί στην κορυφή, σαν πιο ισχυρή από την γηπεδούχο ΑΕ Αρόης. Στο πλεονέκτημα της έδρας για την ομάδα της Αρόης, η Θύελλα έχει να αντιπαρατάξει την καλύτερη επίθεση και άμυνα μέχρι τώρα στον 2ο όμιλο.
Αντίθετα με τους γηπεδούχους που επιθετικά παραμένουν σε …αφλογιστία.

Η Φλόγα ύστερα από τα δυο προηγούμενα παιχνίδια που έδωσε στην Ροδιά, αρχίζει με την πρώτη της έξοδο που είναι στην Αγυιά, απέναντι στον Ηρακλή Πατρών. Ενισχυμένοι παρουσιάζονται οι γηπεδούχοι και θα δυσκολέψουν την Φλόγα που θέλει να διατηρήσει το αήττητο.

Πολύ δύσκολη αποστολή περιμένει τον Αχιλλέα Καμαρών που θα δοκιμαστεί στο γήπεδο Ρίου φιλοξενούμενος του πρωτοπόρου Αετού. Οι γηπεδούχοι τα πάνε πολύ καλά στην επίθεση, κάτι που φαίνεται και από τους αριθμούς, αφού μαζί με την Θύελλα Αιγίου έχουν σημειώσει από 8 γκολ. Στον αντίποδα η ομάδα των Καμαρών παραμένει χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστική ολοκληρώνουν Αργυρά – Ζαβλάνι με το μεταξύ τους γειτονικό ντέρμπι που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Προαστείου. Η Αργυρά έχει δυο νίκες στο γκολ, γεγονός που μας κατευθύνει ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr