background img
banner
banner

Δήμας προπομπός επίσκεψης Μητσοτάκη

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Πεδίο δράσης κυβερνητικών στελεχών θα είναι αυτή την εβδομάδα ο νομός Αχαΐας. Προπομπός της επίσκεψης του πρωθυπουργού στις 22 και 23 Νοεμβρίου, θα είναι η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και ο υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας Χρίστος Δήμας, με τον δεύτερο μάλιστα, να πραγματοποιεί επίσκεψη και στο Αίγιο, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου.

Το οδοιπορικό του Κυριάκου Μητσοτάκη, θεωρείται πολύ πιθανό ότι θα περιλαμβάνει και το Αίγιο μία από τις δύο ημέρες της καθόδου του. Η κ. Κεραμέως θα επισκεφθεί την Πάτρα μεθαύριο, ενώ από το πρωί ως το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Ιανουαρίου, ο κ. Δήμας, όπως φαίνεται, θα βρίσκεται στο Αίγιο.

Η είδηση της επίσκεψής του, επιβεβαιώνεται στο protionline.gr και από τον πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αιγιαλείας Βασίλη Σταθακάρο, ο οποίος έκανε γνωστό πως ο υφυπουργός θα επισκεφθεί αρχικά τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμο. Ακολούθως θα επισκεφθεί το εργοστάσιο «Κρίνος» στη Ροδοδάφνη, ενώ στη συνέχεια κι εφόσον θα έχει συνάντηση με τα μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ., κατά πάσα πιθανότητα, θα κάνει δηλώσεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Αυτή η συνάντηση θα γίνει λίγο πριν αναχωρήσει για τα Καλάβρυτα, εκεί όπου θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Θανάση Παπαδόπουλο και με στελέχη της «ΑΧΑΪΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.», ενώ θα επισκεφθεί και τυροκομική μονάδα.

Τόσο ο κ. Δήμας όσο και η κ. Κεραμέως το μεσημέρι της Παρασκευής θα συμμετάσχουν σε πολιτική εκδήλωση στην Πάτρα, στα γραφεία της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr