background img
banner
banner

Η Disney κυκλοφόρησε τη νέα διαφήμιση για τα Χριστούγεννα και είναι η πιο γλυκιά ιστορία | ΒΙΝΤΕΟ

Η πιο ωραία εποχή του χρόνου, η περίοδος των Χριστουγέννων πλησιάζει, και η Disney κυκλοφόρησε τη νέα της διαφήμιση με τίτλο “Το Δώρο”.

Η δίλεπτη μικρού μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney αποτελεί το τελευταίο μέρος της τριλογίας “Από την οικογένειά μας στη δική σας”. Αυτή τη φορά παρακολουθούμε την μικρή Έλα, που έχει στην αγκαλιά της τον Μίκυ Μάους -δώρο του αδελφού της, να προσπαθεί να προσαρμοστεί σε ένα οικογενειακό περιβάλλον που περιμένει την άφιξη ενός μωρού.

Όλοι ετοιμάζονται να υποδεχθούν το νέο μέλος της οικογένειας, αλλά δεν όπως φαίνεται η μικρή Έλα δεν είναι έτοιμη για για την αλλαγή.

Όταν το μωρό, όμως, έρχεται στο σπίτι και η Έλα το συναντά για πρώτη φορά, αποφασίζει να του χαρίσει τον Μίκυ, που αποτελεί έναν ακόμη συνδετικό κρίκο μεταξύ των αδελφών. Του δίνει το δικό της δώρο!

Η φετινή παγκόσμια διαφήμιση υποστηρίζει για άλλη μια φορά τον μακροχρόνιο συνεργάτη της Disney, Make-A-Wish, καλώντας τους θεατές σε όλο τον κόσμο να στηρίξουν το έργο του.

“Αυτή η συγκινητική ιστορία γιορτάζει τη μαγεία και τη χαρά της οικογένειας, τις εορταστικές παραδόσεις και τη δημιουργία νέων αναμνήσεων. Ελπίζουμε να απολαύσετε αυτό το ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο βίντεο”, αναφέρει η Disney.

Το ελληνικό τραγούδι με τίτλο “Κι Ακόμα Πιο Πολύ” ερμηνεύει η Πέννυ Μπαλτατζή.

Πηγή


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΣΜΟΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr