background img
banner
banner

ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΙΑΦΛΑ ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ: Χρηματικά βραβεία με βάση το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022

Το Ίδρυμα Ελισάβετ Σιαφλά Μπαλόγλου προκηρύσσει τη χορήγηση εφάπαξ χρηματικών βραβείων σε αριστεύσαντες μαθητές Δημοσίων Γενικών Λυκείων των Δήμων Πειραιά και Αιγιαλείας (Δημοτικές ενότητες Ακράτας, Αιγείρας και Διακοπτού).

Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι δημότες των εν λόγω Δήμων.

Ειδικότερα, με βάση το Ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, θα χορηγηθούν: Τρία βραβεία για όσους αποφοίτησαν από την τρίτη λυκείου τον Ιούνιο του 2022 από τον Δήμο Πειραιά και από ένα βραβείο για όσους αποφοίτησαν από τα λύκεια του Δήμου Αιγιαλείας (Δημοτικές ενότητες Ακράτας, Αιγείρας και Διακοπτού) ήτοι: συνολικά έξι βραβεία ύψους χιλίων € έκαστο.

Η χορήγηση των βραβείων θα γίνει σε αυτούς που έχουν τον καλύτερο βαθμό αποφοίτησης. Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα προτιμηθεί ο έχων το μικρότερο οικογενειακό φορολογητέο εισόδημα.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν μέχρι 20-12-2022, ταχυδρομικά (με απλό ταχυδρομείο) στα γραφεία του Ιδρύματος, τα εξής δικαιολογητικά: Αίτηση του ενδιαφερόμενου στα γραφεία του Ιδρύματος (Πύλης 7 ΤΚ 18531 Πειραιάς, τηλ. 215 5356414).

Τίτλος σπουδών (απολυτήριο) λυκείου σε πρωτότυπη μορφή.

Δήλωση και εκκαθαριστικό σημείωμα Φορολογίας Εισοδήματος φορολογικού έτους 2021 του υποψηφίου και των γονέων του. (Εφιστάται η προσοχή των υποψηφίων για τη βράβευση ότι, μόνο το Ε1 ή μόνο το Εκκαθαριστικό δεν είναι αρκετό και η αίτηση θα απορρίπτεται. Πρέπει να σταλούν αντίγραφα και των δύο.). Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από τον Δήμο.

Επίσης, θα ζητηθούν από τους υπότροφους τα εξής: Πιστοποιητικό οριστικής εγγραφής στο Πανεπιστήμιο ή στην Σχολή, Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 ότι ο υπότροφος δεν έλαβε και δεν θα λάβει υποτροφία ή οποιοδήποτε είδος οικονομικής ενίσχυσης από άλλο Ίδρυμα, Οργανισμό ή Κληροδότημα.

Το ίδρυμα επιφυλάσσεται να ζητήσει συμπληρωματικά στοιχεία από τους ενδιαφερόμενους, εφόσον το κρίνει απαραίτητο.

Ο κατάλογος των επιτυχόντων θα ανακοινωθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του Ιδρύματος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr