background img
banner
banner

Καταδικάζουν την επίθεση στα γραφεία της ΔΕΕΠ Αχαΐας

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Ως επίθεση κατά της Δημοκρατίας χαρακτηρίζουν την ενέργεια ρίψης μπογιάς στα γραφεία της τα γραφεία της κομματικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, στην Πάτρα, στην οδό Κορίνθου, βουλευτές του νομού. Τέσσερα άτομα τα οποία αναζητούνται από την Αστυνομία, εισέβαλαν στα γραφεία του κόμματος, τα οποία ήταν ανοιχτά μιας και σε λίγη ώρα ήταν προγραμματισμένη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Αχαΐας και πέταξαν μπογιές, ενώ προκάλεσαν και ζημιές.

«Για άλλη μια φορά οι γνωστοί άγνωστοι βάλλουν κατά της Δημοκρατίας οριοθετώντας τα αντιδημοκρατικά τους φρονήματα . Τέτοιου είδους φασιστικές  ενέργειες  δεν απειλούν την παράταξη μας, την Νέα Δημοκρατία, αλλά το σύνολο της δημοκρατίας. Ωστόσο εμείς θα συνεχίζουμε ακάθεκτοι να πρεσβεύουμε τις αρχές και τις αξίες μας, διασφαλίζοντας το κράτος δικαίου», αναφέρει σε δήλωσή του ο Ιάσονας Φωτήλας.

Η Χριστίνα Αλεξοπούλου, επισημαίνει: ΄΄Η στοχοποίηση των γραφείων της ΔΕΕΠ Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, ακόμη μια φορά, με καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων, είναι γεγονός ωμής βίας, αποτρόπαιο και καταδικαστέο. Αυτοί που κινούνται στο μίσος και στο σκοτάδι, πρέπει να γνωρίζουν ότι η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα που αποκατέστησε τη Δημοκρατία στην Ελλάδα, δεν φοβάται τους κουκουλοφόρους.

Οι αξίες και οι αρχές της Δημοκρατίας, τις οποίες η Νέα Δημοκρατία υπηρετεί με πίστη και υπευθυνότητα, δεν εκβιάζονται από αυτούς που προσπαθούν να επιβάλλουν νόμους της ζούγκλας. Συνεχίζουμε απτόητοι τον αγώνα για τη δημιουργία ενός σύγχρονου κράτους δικαίου, με σεβασμό και προσήλωση στις αρχές μας, βάζοντας μαζί με την κοινωνία, τους τραμπούκους στο περιθώριο΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr