background img
banner
banner

Νέοι άνθρωποι συντάσσονται με τον Κώστα Σπηλιόπουλο

Α. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, Α. ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Π. ΠΕΡΛΕΓΚΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤO PROTIONLINE.GR ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Η απόφαση του πρώην υφυπουργού Άμυνας, Κώστα Σπηλιόπουλου, να διεκδικήσει στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές τον δήμο Αιγιαλείας, συνοδευόταν από την ισχυρή παραίνεση νέων ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και αφουγκράζονται τους ίδιους προβληματισμούς με τον υποψήφιο δήμαρχο.

«Έχουμε το προνόμιο να ζούμε σε έναν τόπο προικισμένο από τη φύση. Με ατελείωτες και πανέμορφες παραλίες, με εναλλαγές του τοπίου μοναδικές. Με ημιορεινό και ορεινό όγκο σε άμεση σχέση και αρμονία με το παραλιακό μέτωπο. Με προϊόντα εξαιρετικά κρασιά, σταφίδα, λάδι, εσπεριδοειδή, φρούτα υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης διατροφικής αξίας. Με ανθρώπους δημιουργικούς.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι αυτός ο εξαίρετος τόπος, η Αιγιάλεια, κατοικήθηκε από την αρχαιότητα χιλιάδες χρόνια πριν και σε αυτό τον τόπο ήκμασαν αξιόλογοι πολιτισμοί.
Σ’ αυτό τον τόπο ζούμε που στο παρελθόν ήταν τόπος ζηλευτός με ανάπτυξη, παιδεία, πολιτισμό.

Σήμερα όμως βιώνουμε στασιμότητα και παρακμή. Και το χειρότερο χάνουμε σημαντικές από τις κατακτήσεις που είχαμε στο παρελθόν. Το μάθημα των τελευταίων ετών στο δήμο Αιγιαλείας είναι ότι η κατάσταση μπορεί να γίνει πάντα χειρότερη.», είχε πει ο επικεφαλής από το βήμα του «Πολύκεντρου», στην εναρκτήρια εκδήλωση στις 31 του Οκτώβρη, που άνοιξε το δρόμο της νέας διεκδίκησης.

Σήμερα το protionline.gr παρουσιάζει τρεις νέους ανθρώπους που διεκδικούν για τον τόπο τους και αποφάσισαν να συναχτούν μαζί του, κοσμούν το ψηφοδέλτιό του και αποκαλύπτουν γιατί… Κώστας Σπηλιόπουλος.

Αποστόλης Χριστόπουλος – δικηγόρος: «Είμαστε θεατές χαμένων ευκαιριών και αυτό πρέπει να αλλάξει»

Κατόπιν διεξοδικών συζητήσεων με τον κ. Σπηλιόπουλο, διαπιστώσαμε ότι υπάρχει ταυτότητα απόψεων, σχεδίων και διάθεσης για το μέλλον του δήμου μας.

Έχουμε κοινές απόψεις για τα προβλήματα, που ταλανίζουν χρόνια τώρα το δήμο Αιγιαλείας, για το τέλμα, την παρακμή, στην οποία έχουμε περιέλθει. Ο τόπος μας ταλαιπωρείται χρόνια τώρα από συνεχόμενες ήττες και πισωγυρίσματα. Έχουμε κουραστεί να είμαστε θεατές ενός Δήμου, ο οποίος βλέπει το τρένο των εξελίξεων και των ευκαιριών να περνά. Βλέπει άλλους δήμους και άλλους τόπους με λιγότερα πλεονεκτήματα από τον δικό μας, να προχωρούν και να προοδεύουν. Ένας δήμος, ο οποίος αντί να κυβερνάται και να διοικείται με μακροπρόθεσμο σχέδιο, με προγραμματικές θέσεις, με συμμετοχή στην τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη, να είναι μονίμως απών. Η κεντρική πλατεία του Αιγίου να αποτελεί τον χώρο της αντιδικίας μεταξύ της δημοτικής αρχής και της μείζονος αντιπολίτευσης. Το ΤΕΙ να αποτελεί πλέον οριστικά παρελθόν για την πόλη μας. Τα παραλιακά μας διαμερίσματα χρόνο με το χρόνο αντί να αξιοποιούνται, να τίθενται στο περιθώριο του τουριστικού χάρτη της χώρας. Τις ημιορεινές και ορεινές κοινότητές μας να ερημώνουν και να εγκαταλείπονται.

Στο ερώτημα γιατί τώρα, απαντώ γιατί τώρα είναι η ώρα και η στιγμή η δική μας γενιά να βγει στο προσκήνιο, να αναλάβει τις ευθύνες, που της αναλογούν για την πρόοδο του τόπου μας, μακριά από συντεχνιακές λογικές, μακριά από συμφωνίες μικροπολιτικού χαρακτήρα.

Η συμμετοχή μου λοιπόν έχει ως σκοπό να υπηρετήσει να συμφέροντα των δημοτών, με εντιμότητα, συνέπεια και αξιοπρέπεια, όπως έμαθα να πράττω γενικότερα στη ζωή μου.

Αγγελική Παπαβασιλοπούλου – καθηγήτρια γαλλικής γλώσσας: «Θέλουμε να δώσουμε στην Αιγιάλεια τη θέση που της αρμόζει»

Αγαπητοί συνδημότες , αποφάσισα να λάβω μέρος σ’ αυτόν τον εκλογικό αγώνα έχοντας ως γνώμονα την αγάπη μου για την περιοχή της Αιγιαλείας! Μια περιοχή ,η οποία, τα τελευταία έτη, γνωρίζει μια παρακμή άνευ προηγουμένου, ενώ θα έπρεπε να πρωτοστατεί στον τομέα του τουρισμού λόγω της απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς των τοπίων της και της ποιότητας ζωής που μπορεί να προσφέρει !Οι Αιγιαλείς δυσανασχετούν καθημερινά με την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η πόλη του Αιγίου ,η οποία χάνοντας κεκτημένα ετών έχει παραδοθεί σε οικονομικό και πολιτισμικό μαρασμό !

Οι περιουσίες μας χάνουν την αξία τους , οι νέοι εγκαταλείπουν την πόλη μας και ο επισκέπτης ,που τόσο επιθυμούμε να μας αναδείξει ως τουριστικό προορισμό , αναζητά τον λόγο που θα τον κάνει να περιηγηθεί και να διαμείνει στην περιοχή μας …και, δυστυχώς για εμάς, δεν τον βρίσκει !

Γι’ αυτούς ακριβώς τους λόγους αποφάσισα να υποστηρίξω την υποψηφιότητα του επικεφαλής του συνδυασμού μας, κύριου Κώστα Σπηλιόπουλου ,ο οποίος διαθέτει αναμφίβολα την παιδεία , το σθένος αλλά και την πολιτική δύναμη ,λόγω της μέχρι τώρα πορείας του σ αναγνωρισμένες από το Κράτος καίριες θέσεις ,να διεκδικήσει και να επιτύχει ένα καλύτερο μέλλον για τον δήμο της Αιγιαλείας !

Τα χρόνια που θ’ ακολουθήσουν θα ναι καθοριστικά για τον τόπο μας !

Η καθοδική αυτή πορεία πρέπει άμεσα να διακοπεί αλλιώς το στοίχημα για καλύτερες ημέρες θα χαθεί !

Εμείς και θέλουμε και μπορούμε να δώσουμε στην Αιγιαλεία την θέση που της αρμόζει στον Ελλαδικό χώρο !Θα εργαστούμε με συνέπεια προς τον δημότη και με ήθος ώστε να επιτύχουμε τον στόχο μας, αρκεί οι Αιγιαλείς να μας στηρίξουν στον εκλογικό μας αγώνα !

Παναγιώτης Περλέγκας – πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Καμαρών: «Εμπιστεύομαι τον Κώστα Σπηλιόπουλο για το κύρος και την ικανότητα να είναι ο νέος δήμαρχος Αιγιαλείας»

Είμαι υποψήφιος με τον Κώστα Σπηλιόπουλο γιατί είναι ένας άνθρωπος με όραμα για τον δήμο της Αιγιαλείας. Μια ισχυρή προσωπικότητα που μόνο αυτός μπορεί να βγάλει τον δήμο μας από το τέλμα που βρίσκεται και να δώσει λύσεις στα προβλήματα του. Προβλήματα που έχει δημιουργήσει αυτή η δημοτική αρχή. Από την ανυπαρξία της και την ανικανότητα του δήμαρχου, κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου.

Προβλήματα

1. Η πλατεία Πολυχρονιάδη στο κέντρο του Αιγίου
2. Τ.Ε.Ι.
3. Διυλιστήριο Σελινούντα
4. Μη ένταξη του δήμου μας στο εργοστάσιο επεξεργασίας στερεών απόβλητων Φλόκα
5. Ηλεκτροφωτισμός
6. Έλλειψη συνεργασίας με τους Πρόεδρους και τα συμβούλια των Κοινοτήτων της Αιγιαλείας
7. Γενικά η καθημερινότητα του πολίτη
Με αποτέλεσμα να μην εξυπηρετείται ο πολίτης.

Όσον αναφορά την κοινότητα Καμαρών Αιγιαλείας υπάρχουν μεγάλα προβλήματα που επιζητούν άμεση λύση όπως:

1. Αγορά οικόπεδου για νεκροταφείο
2. Αποπεράτωση του Δημοτικού Μεγάρου
3. Διάνοιξη του παραλιακού δρόμου για να ενωθούν οι οικισμοί Πεύκα με το Λαμπίρι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κατασκευαστεί συλλεκτικός αγωγός αποχέτευσης και με κίνδυνο να μην προχωρήσει η μεγάλη επένδυση στο club Mediterranee και η σύνδεση με τους υπόλοιπους οικισμούς
Όλα αυτά από την αδιαλλαξία και την εμπάθεια της υπάρχουσας δημοτικής αρχής να εφαρμόσει τους νόμους και τις αποφάσεις της και όλα αυτά για ψηφοθηρικούς και μόνο λόγους.

Για όλα τα παραπάνω θέτω υποψηφιότητα με τον Κώστα Σπηλιόπουλο για δήμαρχο Αιγιαλείας γιατί πιστεύω ότι μπορεί να κάνει το όραμα του κάθε Αιγιαλέα πραγματικότητα για τον τόπο του.

Για να αξιοποιηθεί όλη η δημοτική περιουσία και όχι μόνο…

Να μπορέσει επιτέλους αυτός ο τόπος να αναβαθμιστεί όπως του αξίζει και να αποτελέσει προορισμός για επισκέπτες και επενδύσεις και όχι να βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση που είναι τώρα…

Εμπιστεύομαι τον Κώστα Σπηλιόπουλο για το κύρος και την ικανότητα να είναι ο νέος Δήμαρχος Αιγιαλείας και αυτό αποδεικνύεται από την εμπιστοσύνη που του έχουν δείξει κατά το παρελθόν ο λαός και οι Κυβερνήσεις της χώρας μας στο πρόσωπό του.

Σε καίριες θέσεις ευθύνης όπως:

Βουλευτής Αχαΐας
Υφυπουργός Άμυνας
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΕΡΓΟΣΕ
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΟΣΕ
Κλείνοντας, με την Ιδιότητα του Προέδρου της Κοινότητας Καμαρών
Καλώ τους πολίτες της Αιγιαλείας να στηρίξουν και να υπερψηφίσουν τον Κώστα Σπηλιόπουλο για Δήμαρχο Αιγιαλείας έναντι των υπόλοιπων υποψήφιων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr