background img
banner
banner

Ξεσήκωσε το γήπεδο Ταύρου ο Βασίλης Χριστόπουλος

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟ

Τρέλλανε κόσμο στον Ταύρο ο Βασίλης Χριστόπουλος. Φωστήρας εναντίον ΑΟ Τυμπακίου για τον 5ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, ο οποίος αποτελείται από σωματεία Αθήνας και Κρήτης. Ο Αιγιώτης επιθετικός αναδείχθηκε MVPτης συνάντησης και πώς να μην γινόταν άλλωστε, αφού με δυο δικά του γκολ ο Φωστήρας ξεκίνησε νικηφόρα την 1η αγωνιστική.

Αρκετός ο κόσμος στο γήπεδο Ταύρου, αφού ο Φωστήρας μαζί με τον Αγ. Νικόλαο και τον Αλμυρό Κρήτης, είναι τα λογικά φαβορί για την κατάκτηση της ανόδου στην Β΄ Εθνική.
Φυσικά μόνο εύκολος δεν είναι ο δρόμος της ανόδου, αφού ο παλαιότερα ονομαζόμενος «φονέας των γιγάντων», θα βρει απέναντί του σωματεία όπως: Εθνικός, Ραφήνα, Μαρκό, Κερατσίνι, Αγ. Παρασκευή, Άρη Πετρούπολης…

Βασίλης Χριστόπουλος: «Ο Φωστήρας θυμίζει Παναιγιάλειο νιώθω σαν στο σπίτι μου»

Για την εντυπωσιακή απόδοσή του στην πρεμιέρα, μίλησε στo protionline.gr ο Βασιλης Χριστόπουλος. «Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με το δεξί και είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να νικήσει. Έχουμε αρκετά καλή ομάδα, καλό κλίμα, καλό προπονητή και οι στόχοι για τη φετινή σεζόν είναι υψηλοί. Ο Φωστήρας είναι μία ομάδα που έχει πολλά κοινά με τον Παναιγιάλειο, είναι ιστορική ομάδα, έχει πολύ κόσμο που στηρίζει και αυτό με κάνει να νιώθω σαν το σπίτι μου. Εύχομαι να συνεχίσουμε τις επιτυχίες και να βοηθήσω όσο περισσότερο γίνεται είτε με γκολ είτε με ασίστ. Επίσης εύχομαι τα καλύτερα στους παλιούς μου συμπαίκτες στον Παναιγιάλειο και να πετύχουν όσους στόχους έχουν θέσει!»


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr