background img
banner
banner

Οικονομική επάρκεια και πλήθος έργων από τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Η πρώτη, μετά τον covid, δια ζώσης συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, στον χώρο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου, με πολλά και σημαντικά θέματα.

Έγινε απολογισμός της δράσης της Σχολικής Επιτροπής και κατέστη σαφές ότι υπάρχει οικονομική επάρκεια, μολονότι έχουν κατασκευαστεί πολλά έργα. Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η εξουσιοδότηση διευθυντών για την οικονομική διαχείριση των χρημάτων των σχολείων, πέρα από την κεντρική διαχείριση της Σχολικής Επιτροπής. Ακόμη, έγινε συζήτηση για την πραγματοποίηση αναγκαίων παρεμβάσεων στον εξωτερικό χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας, όπου τονίστηκε πως θα γίνουν άμεσα.

Επίσης, συζήτηση έγινε για τον ορισμό σχολικών τροχονόμων στην Αιγιάλεια, ενώ εξετάστηκε και μία ένσταση που είχε υποβληθεί και δικαιώθηκε αυτός που είχε προσφύγει.

Προγραμματίζεται νέα συνεδρίαση με τη συμμετοχή διευθυντών και προϊσταμένων σχολείων

Αποφασίστηκε τέλος ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει μία συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής με όλους τους διευθυντές και προϊστάμενους των σχολικών μονάδων της Αιγιάλειας, ώστε να ενημερωθούν για τα πεπραγμένα και για όσα πρόκειται να υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα από τη Σχολική Επιτροπή, κτηριακά κ.ά. Κατά πάσα πιθανότητα, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr