background img
banner
banner

ΠΑΥΛΟΣ ΛΙΑΤΟΣ: «Εγκλωβιστήκαμε στην αστοχία μας. Να το δούμε περισσότερο με το σκοράρισμα»

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 2005

Ο Παύλος Λιάτος με τα δυο δικά του γκολ αποτέλεσε την αφετηρία και το σκαλοπάτι για την ανατροπή του Παναιγιάλειου στα Προσφυγικά, που είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με το γκολ της Πάτρας 2005 από το 18΄.

Για το παιχνίδι μίλησε στο protionline.gr  ο επιθετικός του Παναιγιάλειου: «Πιστεύω ότι στο α΄ ημίχρονο μετά το γκολ που δεχτήκαμε είμαστε λίγο φοβισμένοι. Δεν μπήκαμε δυνατά, δεν είμαστε συγκεντρωμένοι και αυτό το πληρώσαμε.»

Για την αστοχία της μελανόλευκης επίθεσης στο α΄ μέρος, ο Παύλος Λιάτος είπε: «Η αλήθεια είναι ότι χάσαμε ευκαιρίες για να κάνουμε πράγματα από το α΄ ημίχρονο. Το γεγονός ότι έπρεπε να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσα το συντομότερο για να διεκδικήσουμε στη συνέχεια τη νίκη, πιστεύω ότι άγχωσε την ομάδα».

Για την αγωνιστική «μεταμόρφωση» του Παναιγιάλειου στο β΄ μέρος, ο μελανόλευκος μέσος δήλωσε: «Αποκτήσαμε την πρέπουσα ηρεμία στα αποδυτήρια και μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι για το υπόλοιπο μισό του αγώνα. Καταγράψαμε πολλές επιθέσεις και καλές προσπάθειες αρκετές φορές με αυτοματισμους για την ανατροπή. Αλλάξαμε εντελώς το αγωνιστικό μας πρόσωπο για να φτάσουμε έτσι στη νίκη».

Για το πώς αισθάνεται ο ίδιος ο Λιάτος απάντησε: «Αισθάνομαι δικαιωμένος και ικανοποιημένος, αφού μπήκε τέλος στην επιθετική αναποτελεσματικότητα που είχε προηγηθεί. Χρειάζεται να το δούμε περισσότερο με το σκοράρισμα, αφού εγκλωβιστήκαμε στην αστοχία μας.»

Για τα δύσκολα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν, η άποψη του Παύλου στo protionline.gr ήταν: «Στα παιχνίδια με τις έμπειρες και ιστορικές ομάδες που θα ακολουθήσουν καλούμαστα να ξεκλειδώσουμε ένα… λουκέτο που έχουμε βάλει εμείς οι ίδιοι. Να φτάνουμε δηλαδή με περισσότερη ευκολία στο σκοράρισμα. Αυτό που κάναμε στα Προσφυγικά στη διάρκεια του β΄ ημιχρόνου, θα πρέπει να το πράττουμε πάντα και από την αρχή του αγώνα. Ετσι δεν θα έχουμε να φοβηθούμε κανένα αντίπαλο.»

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Εθνικό Πάτρας στο Δημοτικό Στάδιο, ο Λιάτος είπε: «Θα είμαστε στο γήπεδό μας και οφείλουμε να δείξουμε ανωτερότητα. Παράλληλα πρέπει να παρουσιάζουμε σταδιακή βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι, να δείχνουμε στον κόσμο ότι πάμε για πρωταθλητισμό και άνοδο.»

Για το τι έχει ανάγκη ο Παναιγιάλειος, ο πολύτιμος μέσος τόνισε: «Να φέρουμε τον κόσμο πίσω αφού όμως από την πλευρά μας πραγματοποιούμε καλές εμφανίσεις. Θέλουμε την υποστήριξη των φιλάθλων στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια μας. Να ξεχάσουμε τα τελευταία δύσκολα χρόνια και να επιστρέψει η ομάδα σε ένα πανηγυρικό κλίμα, ανάλογο με τις επιτυχίες του παρελθόντος.»


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr