background img
banner
banner

Παύλος Λιάτος: “Θέλω και μπορώ να δείξω πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο”

Ένα από ερωτηματικά του προπονητή Φίλιππου Σχοινά, ήταν πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του Παύλου Λιάτου. Ο μέσος του Παναιγιάλειου εξηγεί στο protionline.gr την εξέλιξη της υγείας του: «Μετά το φιλικό παιχνίδι με τη Νίκη Προαστείου, είχα σπασμό στον κοιλιακό. Μετά από αυτό δεν έκανα προπόνηση την Δευτέρα για να αποφύγω τυχόν υποτροπή. Πήγα στον γιατρό κάνω θεραπείες και από Τετάρτη θα είμαι κανονικά στην προπόνηση.»

Για το πώς είδε την ομάδα στα φιλικά παιχνίδια που προηγήθηκαν, ο πολύτιμος μέσος του Παναιγιάλειου είπε: «Γενικά παρουσιάσαμε μια ανωτερότητα απέναντι από σπουδαίες ομάδες. Είχαμε διάρκεια με καλό αγωνιστικό τέμπο, παρά τις απουσίες που είχαν παρουσιαστεί.»

Για την …χημεία που υπάρχει στην ομάδα ο Παύλος Λιάτος τοποθετήθηκε ως εξής: «Η ομάδα βγάζει μια αξιοπρέπεια και όμορφη εικόνα στον κόσμο.
Σίγουρα στην αρχή με τους πολλούς νέους παίκτες υπήρχε κάποια δυσκολία και ήταν φανερή η ανάγκη πίστωσης χρόνου. Πιστεύω ότι για το χρονικό διάστημα που προετοιμαστήκαμε, είμαστε τώρα πολύ καλά, όμως ποτέ δεν τελειώνει η δουλειά και η προσφορά της στην βελτίωσή μας».

Για την δική του απόδοση ο πολλά υποσχόμενος μέσος απάντησε: «Πιστεύω ότι παρουσίασα μερικά από τα καλά στοιχεία μου. Η διαφορά στα φιλικά από επίσημα παιχνίδια, είναι ότι υπάρχει ένα ποσοστό προσοχής, για να αποφύγουμε τον τραυματισμό μας, αλλά και να μην μας …διαβάσει ο αντίπαλος. Θέλω και μπορώ να δείξω πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο, αφού δεν βλέπω το ποδόσφαιρο σαν χόμπι»

Για την πορεία και τον στόχο του Παναιγιάλειου στο πρωτάθλημα ο Λιάτος τόνισε: «Με μια καλή αρχή πιστεύω ότι η ομάδα θα κυλήσουν όλα όπως τα θέλουμε. Πάμε καθαρά για πρωταθλητισμό και τίποτα λιγότερο. Είμαστε ανταγωνιστικοί και θα πρέπει στο πρωτάθλημα να είμαστε μόνο εμείς.
Παίρνουμε μια καλή ευκαιρία για να επανορθώσουμε από τον περυσινό υποβιβασμό μας για τον οποίο προσωπικά ένοιωσα μεγάλη πίκρα. Για το που θα πάει η ομάδα, είναι καθαρά δική μας ευθύνη».


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr