background img
banner
banner

Στο γήπεδο Πλαστήρα οι πρωτοπόροι Θύελλα Αιγίου– Αετός Ρίου

ΣΤΗΝ ΤΕΜΕΝΗ Η ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ

Με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στους δυο πρωτοπόρους Θύελλα Αιγίου και Αετό Ρίου, αναμένεται η 4η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας.
Στο γήπεδο Πλαστήρα αυτή η αναμέτρηση ανάμεσα στα μοναδικά σωματεία του ομίλου που διατηρούν το απόλυτο βαθμών, αυτό όμως θα χαλάσει για τον έναν ή τον άλλον, ή θα στοιχίσει και για τους δυο σε τυχόν ισόπαλο αποτέλεσμα.
Η γηπεδούχος Θύελλα προέρχεται από το κουραστικό παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης με τα Καλάβρυτα, αφού οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν σε παράταση και πέναλτι. Υπάρχει αρκετό καλό έμψυχο υλικό στην ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου, το οποίο καλλιεργεί μια αισιοδοξία για την εξέλιξη του αγώνα με τον ισχυρό Αετό Ρίου.

Παίζει στη Ροδιά με την Φλόγα η Αργυρά

Εκτός από τους δυο πρωτοπόρους, το αήττητο διατηρεί και η Αργυρά και θα προσπαθήσει να το διατηρήσει και στο παιχνίδι της Ροδιάς απέναντι από την Φλόγα. Οι γηπεδούχοι παίζουν το 3ο από τα μέχρι τώρα 4 συνολικά παιχνίδια στην έδρα τους, το οποίο είναι και το δυσκολότερο από τα προηγούμενα.

Στο Ρίο με το Α. Καστρίτσι τα Καλάβρυτα

Οι πάρα πολύ καλές οι εντυπώσεις που έχουν αφήσει στα μέχρι τώρα παιχνίδια τους τα Καλάβρυτα, έχουν τοποθετήσει σε ψηλό επίπεδο την ομάδα του Κωστή Βλάχου. Αν εξαιρέσει κανείς την κούραση από το παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης με την Θύελλα, δεν υπάρχει κάτι άλλο που να μπει εμπόδιο στην ΑΕΚ απέναντι στην ουραγό γηπεδούχο ομάδα του Α. Καστριτσίου.

Για την πρώτη νίκη ο Αχιλλέας με Δαβουρλή

Θέλει να πάρει το πρώτο του φετινό «τρίποντο» ο Αχιλλέας, που έχει δύσκολο έργο στις Καμάρες με αντίπαλο τον Δαβουρλή. Πέρυσι αγωνιζόταν στην Α΄κατηγορία και μόνο εύκολο απόγευμα δεν εγγυάται στη ομάδα του Φώτη Φιτσιάλου.

Στην Αγυιά με Ζαβλάνι ο Φοίνικας / Ζήρια

Με δύσκολο αρχικό πρόγραμμα πορεύεται σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια ο Φοίνικας / Ζήρια, που είναι υποχρεωμένος να δώσει το 3ο εκτός έδρας παιχνίδι του. Στο γήπεδο της Αγυιάς το Ζαβλάνι είναι ισχυρό, όμως ο προπονητής των φιλοξενούμενων Νίκος Ψυχογιάννης μπορεί να βρει τους τρόπους για να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τοπικό ντέρμπι στην Τέμενη

Μετά τη συνάντηση των δυο αντιπάλων για το κύπελλο, αυτή τη φορά θα αναμετρηθούν για το πρωτάθλημα και σε διαφορετική έδρα. Ο Αστέρας στο μοναδικό παιχνίδι ανάμεσα σε ομάδες της περιοχής μας, θα υποδεχτεί την ΑΕ Αιγίου, με την ομάδα της Τέμενης να θέλει πολύ τη νίκη, ώστε να ξεκολλήσει και από τους μηδέν βαθμούς. Το πρόγραμμα ολοκληρώνουν Ηρακλής Πατρών – ΑΕ Αρόης στην Αγυιά το μεσημέρι (12:30) της Κυριακής.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr