background img
banner
banner

Τα παιδικά πρωταθλήματα επί τάπητος

ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΣΑ ΜΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Σε κατάστημα της παραλίας Αιγίου συναντήθηκαν εκπρόσωποι των σωματείων της περιοχής μας με τον αντίστοιχο της ΕΠΣΑ Βασίλη Βουκελάτο και τον υπεύθυνο παιδικών πρωταθλημάτων Χρήστο Μοσχόπουλο.

Το θέμα είχε να κάνει με μια γενική ενημέρωση για την διεξαγωγή όλων των παιδικών πρωταθλημάτων σε όλες τις ηλικίες. Παράλληλα τονίστηκε η ανάγκη καλής διάθεσης και το ευ αγωνίζεσθαι των υπεύθυνων διοικήσεων σε ότι έχει να κάνει με τους γραφτούς και άγραφους κανόνες των αγώνων.

Για παράδειγμα να υπάρχουν στάνταρ και τάξη στα σωματεία που διατηρούν ταυτόχρονα δυο ομάδες στις ίδιες ηλικίες.

Ένα άλλο θέμα που απασχολεί τις ομάδες της Αιγιάλεια, αλλά και τον προγραμματισμό των παιδικών αγώνων, είναι η «πολυκοσμία» που παρατηρείται στο γήπεδο Πλαστήρα, αφού σαν έδρα χρησιμοποιείται ταυτόχρονα από πολλά σωματεία.

Όπως τονίστηκε για την συγκεκριμένη περίπτωση, καλό θα είναι να γίνει μια οργανωμένη προσπάθεια ώστε να βρεθεί τρόπος συνεννόσης και καλύτερης λύσης για τις προπονήσεις και το αγωνιστικό πρόγραμμα.

Ποιοι παραβρέθηκαν  στην συνάντηση

Μεταξύ άλλων τέθηκε και το θέμα διαιτησίας. Λίγοι οι διαιτητές πολλοί οι αγώνες. Προτάθηκε να υπάρχουν διαιτητές ΕΠΣΑ στις μεγαλύτερες ηλικίες και σε συνεννόηση κάποιος από τις αντίπαλες ομάδες για τις μικρότερες ηλικίες. Την περιοχή μας εκπροσώπησαν οι: Νίκος Παπαδόπουλος (Αστέρας Τέμενης), Κυριάκος Αθανασίου (Θύελλα Αιγίου), Βασίλης Παπαϊωάννου (Λύκοι Αιγιάλειας), Τάσος Βασιλείου (Μ. Αλέξανδρος), Γιάννης Παλαιολογόπουλος (Απόλλων Αιγίου), Δημήτρης Λεπενιώτης (ΑΕ Αιγείρας / Ακράτας) Χρήστος Παρασκευόπουλος (ΑΟ Αιγίου)


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr