background img
banner
banner

Ως τις 10 Δεκεμβρίου η έκθεση της ΙΛΕΑ

ΣΤΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕΪΚΟ ΜΕ ΕΚΘΕΜΑΤΑ ΚΕΙΜΗΛΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Επισκέψιμη για το κοινό αλλά και για μαζικές επισκέψεις, θα είναι η έκθεση της Ιστορικής Λαογραφικής Εταιρείας Αιγιαλείας με κειμήλια προσφύγων, στο Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου. Οι πύλες της έκθεσης θα παραμείνουν ανοιχτές ως τις 10 Δεκεμβρίου. Σε ανακοίνωσή της, η ΙΛΕΑ αναφέρει: ΄΄Η σημαντική Έκθεση της ΙΛΕΑ με κειμήλια των προσφύγων: έγγραφα, (πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης προσφύγων, ατομικά βιβλιάρια οικογενειακά βιβλιάρια, πιστοποιητικά αποζημιώσεων, κ.λπ.), φωτογραφίες προσφύγων, χειροτεχνήματα, κείμενα ιστορικά, λογοτεχνικά (ποιήματα προσφύγων και πεζά),άρθρα εφημερίδων, πίνακες και πολλά άλλα, που φιλοξενείται στο Αρχοντικό Παναγιωτοπούλου, θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου και καλό είναι να την επισκεφθούν τα σχολεία μας (κατά τάξεις).
Επίσης – ενταγμένη στη συγκεκριμένη έκθεση- λειτουργεί μία εξαιρετική εικαστική παρέμβαση- έκθεση με τίτλο «ΜΝΗΜΕΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ», με αντιπολεμικό περιεχόμενο, της εικαστικού Ιωάννας Μαρίας Γιακουμάκη – Γρίβα.
Μπορείτε να κλείνετε ραντεβού στα τηλ. 694 721 1653 (κ.Καϊμάκη), 693 400 2660 (κ. Μπεντεβή) και 6944830354(κ. Γρίβα). Και οι δύο εκθέσεις συνοδεύονται από εξαιρετικά κείμενα και CD.’’


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr