background img
banner
banner

Αποχώρηση Παναγιώτη Μαρινόπουλου από την «Ποιοτική Αιγιάλεια»

ΔΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Την αποχώρησή του από τη δημοτική παράταξη «Ποιοτική Αιγιάλεια» της Βάσως Ψυχράμη, γνωστοποίησε την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Μαρινόπουλος, στο Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας. Εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση ανεξαρτητοποίησης, αναφέρθηκε σε συγκεντρωτικό τρόπο αντιμετώπισης των θεμάτων της παράταξης εν όψει εκλογών, σε έλλειψη κοινής στόχευσης αλλά και προγραμματισμού και ενημέρωσης των μελών.

Συγκεκριμένα, το περιεχόμενο της δήλωσης ανεξαρτητοποίησης του κ. Μαρινόπουλου, που διαβάστηκε στην αρχή της χθεσινής συνεδρίασης, από την πρόεδρο του Σώματος Μαρία Γιδά, είναι το ακόλουθο:

“Προς την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιάλειας. Κυρία πρόεδρε,
Θέλω να δηλώσω δια της παρούσης και ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου, την αποχώρησή μου από τη δημοτική παράταξη «Ποιοτική Αιγιάλεια». Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, μετά από μεγάλη περίσκεψη, αφορούν μεταξύ άλλων στον συγκεντρωτικό τρόπο αντιμετώπισης των σημαντικών θεμάτων της παράταξης εν όψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών αλλά και της έλλειψης κοινής στόχευσης, προγραμματισμού και ενημέρωσης των μελών της παράταξης. Παρόλα αυτά θέλω να ευχαριστήσω εκείνα τα μέλη της παράταξης με τα οποία είχαμε μία ειλικρινή σχέση και συνεργασία από την αρχή της θητείας μας.
Απευθυνόμενος με απόλυτο σεβασμό προς τους συνδημότες και συνδημότισσες που με τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και σε όλη την τοπική κοινωνία, τους διαβεβαιώνω ότι με την ίδια διάθεση και τον ίδιο ζήλο θα συνεχίσω να τιμώ την ψήφο τους ως ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος, έχοντας πάντοτε ως βασική προτεραιότητα να υπηρετώ τους πολίτες και να υπερασπίζομαι τις ανάγκες των πολιτών του δήμου Αιγιαλείας, μακριά από προσωπικά συμφέροντα και μη θεμιτές πρακτικές
Παρακαλώ όπως προβείτε στις ανάλογες διαδικασίες γνωστοποίησης της απόφασής μου στο Δημοτικό Συμβούλιο και στα πρακτικά αυτού.
Με τιμή, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Παναγιώτης Μαρινόπουλος».


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr