background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Παίζουν την παραμονή τους στην κορυφή

Η ΘΥΕΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ Η ΑΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ

Με τη λογική να προσφέρει την αγωνιστική ανωτερότητα σε Θύελλα Αιγίου και Καλάβρυτα, οι δυο πρωτοπόροι θα αναμετρηθούν στην Αιγιάλεια με αντιπάλους την ΑΕ Αιγίου και την Φλόγα Ροδιάς αντίστοιχα.

Η Θύελλα έχοντας ξεπεράσει εύκολα και δύσκολα εμπόδια, όπως η πρόσφατη εκτός έδρας νίκη της απέναντι στον Δαβουρλή, κρατά καλά τα σκήπτρα της κορυφής. Στην κοινή έδρα του Πλαστήρα θα βρει απέναντί της την ΑΕ Αιγίου που μέχρι τώρα έχει δυο βαθμούς από ισάριθμες ισοπαλίες και σίγουρα θα δυσκολευτεί απέναντι στην ανώτερη Θύελλα.
Η ΑΕ Καλαβρύτων …κουβαλώντας το μεγάλο σκορ 9-1 από την προηγούμενη νίκη της με το Ζαβλάνι, θα πάει στην Ροδιά για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Μια νίκη έστω και με ένα γκολ.

Παλαίμαχοι Καλαβρύτων- Επίλεκτοι Φίλοι της Ελλάδας το Σάββατο

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την σφαγή των Καλαβρύτων, το απόγευμα στις 5 του Σαββάτου, η ομάδα παλαιμάχων των Καλαβρύτων θα συναντηθεί με τους Επίλεκτυος Φίλους της Ελλάδας, που διαθέτει γνωστούς ποδοσφαιριστές από την Α΄ κατηγορία και δίνει φιλικούς αγώνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ενδιαφέρον στο γειτονικό ντέρμπι Αετός Ρίου – Δαβουρλής

Δυο αντίπαλοι με υψηλούς στόχους θα συναντηθούν την Κυριακή στις 15:00 στο γήπεδο του Ρίου.
Χωρίς νίκη στα δυο τελευταία τους παιχνίδια οι γηπεδούχοι του Αετού έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος, ενώ ο φιλοξενούμενος Δαβουρλής προέρχεται από την εντός έδρας ήττα 1-2 από την Θύελλα Αιγίου.

Δυο παιχνίδια το Σάββατο

Η αυλαία της 6ης αγωνιστικής ανοίγει αύριο με τις συναντήσεις Ηρακλής Πατρών – Φοίνικας / Ζήρια και Αχιλλέας Καμαρών – Α. Καστρίτσι. Δύσκολο το παιχνίδι στην Αγυιά για τον Φοίνικα / Ζήρια, αφού ο Ηρακλής Π. έχει παρουσιάσει πολύ καλά στοιχεία στα μέχρι τώρα παιχνίδια. Στις Καμάρες ο Αχιλλέας βάζει στόχο για την πρώτη του νίκη, υποδεχόμενος το Α. Καστρίτσι που βρίσκεται χωρίς βαθμούς στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Στην Αγυιά με το Ζαβλάνι ο Αστέρας Τέμενης

Το Ζαβλάνι έχει δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει στην έδρα του την Αγυιά και σκοπεύει να διατηρήσει το απόλυτο βαθμών και με τον Αστέρα. Για την ομάδα της Τέμενης αυτό είναι ένα συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, ύστερα από τη νίκη της 2-1 απέναντι στο Καστρίτσι. Ο προπονητής Αντώνης Μπάλας γνωρίζει τον μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας που κρύβει αυτό το παιχνίδι και θα προσπαθήσει να πράξει τα δέοντα στοχεύοντας σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το πρόγραμμα ολοκληρώνουν στο γήπεδο Προαστείου Αργυρά και ΑΕ Αρόης στο γήπεδο Αγίου Βασιλείου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr