background img
banner
banner

Η «Ομάδα της Τρίγωνης» διοργανώνει την 1η Γιορτή Χαράς!

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΤΡΙΓΩΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Την 1η Γιορτή Χαράς διοργανώνουν καταστηματάρχες και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται γύρω από την Τρίγωνη Πλατεία, στο Αίγιο, το Σάββατο, παραμονή Χριστουγέννων, στις 11.00 το πρωί! Λειτουργώντας ομαδικά, έχουν προγραμματίσει πλούσιες δράσεις που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους!

Τι κι αν κάποιοι ισχυρίζονται πως ο κορωνοϊός αποξένωσε τους ανθρώπους; Επιχειρήσεις του κέντρου της πόλης, παραδίδουν… μαθήματα συνεργασίας το τελευταίο διάστημα, αποζημιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τους καταναλωτές. Την αρχή έκαναν οι καταστηματάρχες της Ανδρέου Λόντου, ακολούθησαν της οδού Πετμεζά, της Μητροπόλεως ως την Παναγιωτοπούλων, της Ερμού προσφάτως και ακόμη πιο πρόσφατα, της Τρίγωνης Πλατείας.

Πρόκειται για το σημείο εκείνο που, παρότι προσελκύει πολύ κόσμο και αποτελεί καθημερινό πέρασμα για εκατοντάδες Αιγιαλείς, οι ίδιοι οι επαγγελματίες πιστεύουν πως ως τώρα δεν έχει δοθεί η απαιτούμενη βαρύτητα για την ανάδειξη των επιχειρήσεών τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι ως χθες ζητούσαν εορταστικό φωτισμό ώστε να… τραβήξει τα βλέμματα και αυτό το κομμάτι της αγοράς.

Η σύσταση της ομάδας

Δεν παρέλειψαν ωστόσο να μεριμνήσουν και από μόνοι τους ώστε να υπενθυμίσουν σε όλους πως η Τρίγωνη Πλατεία αποτελεί ένα ζωντανό υγιές κύτταρο της τοπικής αγοράς, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Προχώρησαν έτσι στη σύσταση μιας ομάδας, η οποία ονομάστηκε «Η ομάδα της Τρίγωνης» και προχώρησαν στον προγραμματισμό της δράσης, η οποία χαρακτηρίζεται ως «Γιορτή χαράς, κεφιού και πολύ παιχνιδιού». Ούτε ένας, ούτε δύο, είκοσι ένας είναι οι συντελεστές που υποστηρίζουν και χρηματοδοτούν τη δράση, ενώ ουδείς αρνήθηκε να συμμετάσχει.

Πώς όμως γεννήθηκε η ιδέα; Υπεύθυνες ήταν οι ιδιοκτήτριες δύο καταστημάτων, η Αγγελική Ζόμπου και η Άννα Πατρινέλη, βρίσκοντας πολύ γρήγορα ανταπόκριση και συμπαραστάτες. Ερωτηθείσα από τo protionline.gr η κ. Ζόμπου, επισήμανε: ΄΄Δυστυχώς, στην Τρίγωνη Πλατεία δεν έχουν διοργανωθεί ποτέ εκδηλώσεις. Έτσι αποφασίσαμε, σαν επαγγελματίες, να κάνουμε κάτι μόνοι μας. Κύριος στόχος μας δεν είναι αποκλειστικά να προσελκύσουμε πελάτες. Θέλουμε να προσφέρουμε γέλιο και χαρά στα παιδιά και να περάσουμε κι εμείς όμορφα μαζί τους. Νομίζω ότι το σημείο αυτό που δραστηριοποιούμαστε χρειάζεται μία τόνωση και πιστεύω ότι την ημέρα αυτή, με τις δράσεις που έχουμε προγραμματίσει, θα… κλέψουμε τα βλέμματα΄΄.

Τι θα περιλαμβάνει

Τι θα περιλαμβάνει όμως το πρωινό της παραμονής των Χριστουγέννων; Το Λαλαλαλαλό έχει αναλάβει να επιμεληθεί face painting, τραμπολίνο, μπαλόνια, κλόουν, μασκότ και πολύ παιχνίδι! Η μουσική θα… ανέβει και ο χορός θα ξεκινήσει, ενώ τα καταστήματα θα προσφέρουν δώρα και κεράσματα, ανάλογα με το είδος τους. Να σημειωθεί ότι οι δράσεις θα λάβουν χώρα επί το πλείστον στο κάτω μέρος της Τρίγωνης Πλατείας ενώ εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες θα εξαπλωθούν παντού, χωρίς ωστόσο να κλείσει η κυκλοφορία.

Παρόν στις εκδηλώσεις και το Αστικό ΚΤΕΛ Αιγίου, ο μοναδικός φορέας που συμμετέχει. Όπως ανέφερε στo protionline.gr ο πρόεδρός του, Χρήστος Κοσσαράς, ΄΄είναι η πρώτη φορά που λαμβάνουμε μέρος ενεργά σε μία χριστουγεννιάτικη γιορτή. Είμαστε υπέρ της άποψης ότι και οι επαγγελματίες πρέπει να αναλαμβάνουμε δράση για να δώσουμε ώθηση στην πόλη μας και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Ιδίως δε από τη στιγμή που η εν λόγω δράση απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε παιδιά. Ελπίζουμε όλοι να ευχαριστηθούμε αυτή τη γιορτή και να έχουμε πολύ – πολύ κόσμο΄΄.

Οι συντελεστές

Τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις που διοργανώνουν τη δράση, είναι: «Tobacco store and more», Αστικό ΚΤΕΛ Αιγίου, παιδικά υποδήματα «Άννα», «Κήπος και όραμα», «Βασίλης και Βίκυ Παπαχριστοπούλου», selfie café, κομμώσεις Δήμητρα Παπακωσταντίνου, mobile, Ελπίδα shop, Bambibi felici, καφέ ουζερί «Η μικρή πλατεία», Τσέλιγκας delikatessen, Μπαναχάρης Παναγιώτης κατεψυγμένα, Φρόσω Θεοφανοπούλου, Τσινούκας group, Mr coffee Παπαϊωάννου, Βιοδιάγνωση Αιγίου, MC Γεύση, είδη δώρων «Αντίθεση», περίπτερο Ζόμπος, Λίβας Νικόλαος εργαλεία.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr