background img
banner
banner

Οι νικητές του τουρνουά και τα βραβεία

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΑΒΛΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «Πάρκου των Χριστουγέννων», η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. διοργάνωσε με επιτυχία χριστουγεννιάτικο τουρνουά τάβλι, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε δύο διαφορετικές ημέρες, στο χώρο του «VostizzaPsitocafe» στα Ψηλαλώνια Αιγίου.

Η προκριματική φάση διεξήχθη την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου όπου συμμετείχαν παίκτες και παίκτριες από την Αιγιάλεια κι όχι μόνο (υπήρχαν αρκετές συμμετοχές και από Πάτρα). Μετά από σχετική κλήρωση έπαιξαν τρία παιχνίδια (πόρτες, πλακωτό, φεύγα) και νικητής – που παράλληλα θα περνούσε στην επόμενη φάση- ήταν αυτός που σημείωνε πέντε νίκες.

Μεταξύ των παικτών που συμμετείχαν ήταν κι ένας 12χρονος που αποδείχθηκε πολύ….σκληρός αντίπαλος καθώς και η πρωταθλήτρια Κυκλάδων. Οι «μάχες» ήταν πραγματικά εντυπωσιακές (χαρακτηριστικά μία παρτίδα κράτησε περίπου 3 ώρες μέχρι να βγει ο νικητής), ενώ το τουρνουά, καθ’ όλη τη διάρκεια του, διεξήχθη μέσα σε άριστο κλίμα, με τους συμμετέχοντες να δηλώνουν ενθουσιασμένοι και να ανυπομονούν για το επόμενο!

Τα έπαθλα στους τρεις πρώτους

Η τετράδα που προκρίθηκε έπαιξε στην τελική φάση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, όπου έγινε ο μικρός και ο μεγάλος τελικός και δόθηκαν στους τρεις πρώτους νικητές βραβεία. Στην τελική φάση οι νίκες πρόκρισης ήταν επτά αντί για πέντε.

Στον νικητή του ημιτελικού, Θεόδωρο Μπόρτζαρη, δόθηκε μία δωροεπιταγή 50 ευρώ για γεύμα στο VostizzaPsitocafe, στον δεύτερο νικητή, ΠαναγιωτήΚανελλή, μία δωρεάν συμμετοχή σε διήμερη εκδρομή για ένα άτομο ή δωρεάν συμμετοχή σε μονοήμερη εκδρομή για τρία άτομα (δεν συμπεριλαμβάνονται ακτοπλοϊκά εισιτήρια, εισιτήρια θεάτρου, κλπ.) από το ταξιδιωτικό γραφείο MattheosTours (Ταξιαρχών 32 – Αίγιο) και στον πρώτο νικητή, Σπύρο Γαλιάτσο, ένα ελβετικό ρολόι τσέπης αξίας 150 ευρώ από το κοσμηματοπωλείο Παγουράκης (Ζαΐμη 11-Αίγιο).

Η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς των βραβείων (VostizzaPsitocafe, MattheosTours, κοσμηματοπωλείο Παγουράκης), καθώς και όλους και όλες που συμμετείχαν στο 1ο Τουρνουά Τάβλι, το οποίο θα έχει και συνέχεια!


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr