background img
banner
banner

Πήρε ρεβάνς από τον Παναιγιάλειο o Κεραυνός 1-0 για το Κύπελλο

Διαφορετική η εικόνα στον αγώνα κυπέλλου, συγκρίνοντας με αυτόν του πρωταθλήματος της περασμένης Κυριακής, ανάμεσα στον Παναιγιάλειο και τον Κεραυνό.

Όσο εύκολα είχε φτάσει στη νίκη 3-0 ο Παναιγιάλειος, τόσο δύσκολα ήταν αυτή τη φορά να φτάσει στο γκολ και σε μια νίκη – πρόκριση στον επόμενο γ΄ γύρο του κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Απειλητικός μέχρι το 35΄ ο Παναιγιάλειος 

Με πρωταγωνιστικό ρόλο ξεκίνησε ο Παναιγιάλειος και διατήρησε την υπεροχή του μέχρι το 35΄. Λίγο νωρίτερα ο τραυματισμός του Στασινού που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με ελαφριά διάσειση και με την ανάγκη να του τοποθετηθούν ράμματα, υποχρέωσε τον διαιτητή Πετρόπουλο σε μια διακοπή, από την οποία ωφελημένος αποδείχθηκε ο Κεραυνός.

Δοκάρι και γκολ ο Κεραυνός 

Η ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου, πήρε τα ηνία μέχρι το φινάλε του α΄ ημιχρόνου, είχε δοκάρι με τον Γραμματικόπουλο ύστερα από δική του ατομική προσπάθεια στο 40΄ και σημείωσε το γκολ που έκρινε και τη συνάντηση στο 45΄ με τον Πανόπουλο, ύστερα από ωραία ενέργεια του Ντόμα, που πάσαρε στον σκόρερ πάρε-βάλε.

Πίεση χωρίς αποτέλεσμα για τους μελανόλευκους 

Με δυο αλλαγές ξεκίνησε το β΄ ημίχρονο ο Παναιγιάλειος, η μια ήταν αναγκαστική αφού τραυματίστηκε ο Βλάχος και στη θέση του πέρασε ο Α. Σπανός και αντί του Βιλανάκη στο παιχνίδι πέρασε ο Καραπιπέρης.

Ο Κεραυνός έπαιξε συντηρητικά για να διατηρήσει το προβάδισμα από το α΄ ημίχρονο, αντίθετα με τον Παναιγιάλειο που αύξησε την πίεση στην αντίπαλη εστία για να φτάσει στην ισοφάριση.

Δοκάρι στο 75΄ ο Κεραυνός 

Αρκούμενοι στις αντεπιθέσεις οι φιλοξενούμενοι, είχαν δοκάρι με τον Αργυρόπουλο στο 75΄, κόντρα στην ροή του αγώνα. Ο επιθετικός μέσος του Κεραυνού αποκρούστηκε από τα σώματα των αμυνόμενων, αλλάζοντας την πορεία της μπάλας προς την εστία.

Ανατροπή στην περιοχή του Καραπιπέρη στο 88΄ 

Στο μισό γήπεδο επέμενε ο Παναιγιάλειος για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Προσπάθησε με σέντρες και στημένα να παραβιάσει την εστία του Μποσγανά, πλησίασε σε ένα γκολ, ποτέ δεν το πέτυχε.

Έντονα παράπονα από τους μελανόλευκους στην ανατροπή του Καραπιπέρη στην αντίπαλη περιοχή προς τον διαιτητή Πετρόπουλο, ο οποίος στη συνέχεια της φάσης έδωσε ανάποδα το φάουλ έξω από την περιοχή, που είχε κερδίσει ο Παναιγιάλειος.

Παναιγιάλειος: Μαυρούλιας, Βλάχος (46΄ λ.τ. Α. Σπανός), Νικολόπουλος (63΄ Μαχαίρας), Μπελεζάκης, Μ. Σπανός, Χούσα, Μπούνας, Κοτσόκολος, Γκάτσης, Λιάτος, Βιλανάκης (46΄ Καραπιπέρης).

Κεραυνός: Μποσγανάς, Μπουρνάκας (79΄ Κόκκινος), Καραχανίδης, Σπανογιάννης, Μπάδας, Τρίγκας, Αργυρόπουλος, Ντόμας, Στασινός (31΄ λ.τ. Πρέμτος), Γραμματικόπουλος, Πανόπουλος (87΄ Κωνσταντόπουλος).

 


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr