background img
banner
banner

«Πηγές χρηματοδότησης επιχειρήσεων, συλλόγων και φορέων του πολιτιστικού και δημιουργικού κλάδου»

Το 12ο σεμινάριο με τίτλο «Πηγές χρηματοδότησης επιχειρήσεων, συλλόγων και φορέων του πολιτιστικού και δημιουργικού κλάδου» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στις 18:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας (Παράρτημα Αιγίου), (Ελίκης 24, Αίγιο).

Εισηγητές θα είναι ο Γεώργιος Σάρλης και ο Ανδρέας Τσιλίρας, πολιτιστικοί διαχειριστές. Σκοπός του σεμιναρίου είναι να παρουσιαστούν όλες οι ευκαιρίες χρηματοδότησης του δημιουργικού κλάδου από την Ελλάδα και την Ευρώπη, οι προϋποθέσεις που απαιτούνται και οι πιο αποτελεσματικές μέθοδοι για να διεκδικήσει ένας φορέας, μια επιχείρηση ή ένας δημιουργός, χρηματοδοτήσεις και τρόπους δικτύωσης.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι δωρεάν και στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Η λειτουργία του Creative Hub Πάτρας εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου Interreg Creative@Hubs που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδα-Ιταλία 2014 – 2020 και υλοποιείται από το Επιμελητήριο Αχαΐας μέσω Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Στην σύμπραξη συμμετέχουν τέσσερις εταίροι: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας – Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης (επικεφαλής), Περιφέρεια Ηπείρου, Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και Περιφέρεια Απουλίας.

Περισσότερες πληροφορίες: email: [email protected] τηλ: 2610241244, 2611104397.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr