background img
banner
banner

ΧΡ. ΚΑΡΑΠΙΤΣΟΣ: «Έρχομαι στο Αίγιο σαν αντίπαλος»

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤO PROTIONLINE.GR ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ

Μια μεγάλη μορφή των γηπέδων ο Χρήστος Καραπίτσος έχει πολλές και ανάμεικτες αναμνήσεις από το παρελθόν, στο οποίο συγκαταλέγεται και ο Παναιγιάλειος. Σαν ποδοσφαιριστής έζησε μεγάλες στιγμές με τον αείμνηστο πρόεδρο Πέτρο Παλαιολογόπουλο, είχε όμως και συνεργασία από τον πάγκο του Παναιγιάλειου, αλλά αυτή τη φορά θα βρεθεί απέναντι στον πάγκο του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου.

«Μας ενώνουν πολλά με τον Παναιγιάλειο, θα μας χωρίσουν 90 λεπτά»

Το protionline.gr είχε επαφή με τον πρώην άσο των γηπέδων και νυν προπονητή του Κεραυνού Χρήστου Καραπίτσου, ο οποίος τόνισε για μια ακόμα φορά ότι κακώς βρίσκεται ο Παναιγιάλειος σε αυτή την κατηγορία, αφού η μεγάλη ιστορία του τον καλεί σε άλλα… σαλόνια.

Για το παιχνίδι ο πρώην μελανόλευκος είπε: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι με τις αντίπαλες ομάδες να είναι εντελώς καινούριες. Χαρακτηριστικά από την περυσινή ομάδα του Κεραυνού συνεχίζουν μόλις δυο παίκτες, γεγονός που μας φέρνει στην ανάγκη για χρονικά περιθώρια, ώστε να αποκτήσουμε ομοιογένεια να γίνουμε ομάδα.
Με τον Παναιγιάλειο μας ενώνουν πολλά, θα μας χωρίσουν τώρα αυτά τα 90 λεπτά στα οποία θα είμαστε αντίπαλοι. Έχουμε το εκτός έδρας μειονέκτημα το οποίο θα προσπαθήσουμε να το καλύψουμε με την καλή μας απόδοση».

Για τον Κεραυνό και τους στόχους του, ο Χρήστος Καραπίτσος τόνισε: «Βρισκόμαστε κάτω από μια πολύ καλή διοίκηση. Όλα τα διοικητικά μέλη είναι δίπλα στα παιδιά, να λύσουν ότι προβλήματα υπάρχουν ανά πάσα στιγμή. Ειλικρινά είμαι ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία μας, αφού τα πράγματα θα μπορούσαν να ήσαν και χειρότερα. Οι παίκτες μπαίνουν σιγά – σιγά στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος και επιδιώκουν να είναι ανταγωνιστικοί και να αποπνέουν σεβασμό σε κάθε αντίπαλο.»

Θα τιμηθεί για την προσφορά του ο Χρήστος Καραπίτσος

Πριν την έναρξη του αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο, ο Χρήστος Καραπίτσος θα τιμηθεί από τον Κώστα Τηλιγάδη (φωτο), ο οποίος ήταν γενικός αρχηγός στην ποδοσφαιρική θητεία του Καραπίτσου στον Παναιγιάλειο και στη συνέχεια ανέλαβε πολλά καθήκοντα με την ασθένεια του Πέτρου Παλαιολογόπουλου.

 


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr