background img
banner
banner

Άφησαν τα γάντια έπιασαν την εκπαίδευση

ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΛΤΙΜΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ

Το είχαν σαν τερματοφύλακες οι εικονιζόμενοι Γιάννης Μπαλτιμάς και Νίκος Κοντογεώργος, αποπνέοντας σιγουριά και εμπιστοσύνη κάτω από τις εστίες τους, το έχουν καλά και με την εκπαίδευση. Πρώτος ο Γιάννης Μπαλτιμάς που μάθαινε τα μυστικά στους μελανόλευκους τερματοφύλακες και όχι μόνο, αφού με την ικανότητά του να περνά μυνήματα στους εκπαιδευόμενους, άνοιξε διάπλατα δρόμους για σταδιοδρομίες. Ζωντανό παράδειγμα ο τερματοφύλακας της Κ16 στην Βόλσμπουργκ, Σπύρος Σουλιώτης, που έχει γίνει στη Γερμανία περιζήτητος, ενώ κλήθηκε να δοκιμαστεί και να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας.

Υπεύθυνος στην Ακαδημία Χολαργού ο Νίκος Κοντογεώργος

Στα χνάρια του Γιάννη τώρα και ένας άλλος πρώην μελανόλευκος, ο Νίκος Κοντογεώργος. Με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην Αθήνα, συνδύασε το μεράκι με την ικανότητα που τον διακρίνει στην εκπαίδευση. Ο ίδιος μιλώντας στην «Π» εξηγεί τις εκπαιδευτικές ασχολίες του:

«Μετά την συνένωση των δυο σωματίων του Χολαργού, (Ο.Φ. Χολαργού και Άρη Χολαργού) οι ακαδημίες της ομάδα αριθμούν περί τα 400 παιδιά. Εγώ είμαι υπεύθυνος για τους τερματοφύλακες, στην ακαδημία έχοντας τα ηλικίας γκρουπ των Κ16-14 και Κ12-10 . Στο πρώτο γκρουπ έχω τρεις τερματοφύλακες εκ των οποίων ο ένας πριν μερικές μέρες πέρασε δοκιμαστικά στην Παιανία στα αντίστοιχα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, ενώ στο δεύτερο έχω 13 εγγραφές πλέον ξεκινώντας την χρονιά μόνο με 4. Πέρα από τα αναπτυξιακά τμήματα έχω αναλάβει την εκγύμναση των τερματοφυλάκων του Άρη Χολαργου 2 φορές την εβδομάδα, Η ομάδα αυτή αποτελεί πρόδρομο για τα νεαρά παιδιά για την μετέπειτα ενσωμάτωση τους στην πρώτη ομάδα του Ο.Φ Χολαργου, αγωνίζονται στην Γ΄ ΕΠΣ Αθηνών. Όσον αφορά στην πρώτη ομάδα είμαι άμεσα συνδεδεμένος μαζί της καθώς όχι μόνο γυμνάζω τους τερματοφύλακές της, αλλά ακολουθώ κανονικά και στα παιχνίδια σαν μέλος του τεχνικού επιτελείου. Μαζί με τον προπονητή Σπύρο Μόχλα και τον γυμναστή Γιώργο Υφαντή έχουμε κάνει μια επιτυχημένη τριάδα καθώς η ομάδα απαριθμεί μόνο νίκες στις 9 αγωνιστικές μέχρι ώρας και στις 8 του μήνα παίζουμε το ματς που θα καθορίσει όπως φαίνεται τον πρωταθλητή στον τρίτο όμιλο της Α’ ΕΠΣ Αθηνών με τον Ηλυσιακό εκτός έδρας. ο οποίος έχει και αυτός το απόλυτο στα παιχνίδια του μέχρι ώρας».

Στόχος η αποκλειστική ενασχόληση με το ποδόσφαιρο

Για το πώς βρέθηκε στην Αθήνα, ο πρώην μελανόλευκος τερματοφύλακας είπε:
«Στην Αθήνα βρέθηκα για επαγγελματικούς λόγους καθώς ανέλαβα υπεύθυνος σε μια εταιρία διαχείρισης κτηρίων από το Φλεβάρη του 2022. Παράλληλα από τον Αυγούστου ασχολούμαι με το ποδοσφαιρο όπως σας είπα παραπάνω . Το τελευταίο δίμηνο έχω φύγει από την εταιρία που ήμουν καθώς έχω ξεκινήσει ένα δίπλωμα ανάλυσης ποδοσφαίρου πιστοποιημένο από την hudl την νούμερο ένα εταιρία λογισμικού ανάλυσης παγκόσμια που χρησιμοποιείται η πλατφόρμα της από όλες τις ομάδες, που απαιτεί πολύ χρόνο. Στόχος μου είμαι να ασχοληθώ αποκλειστικά και μόνο με το ποδόσφαιρο και να μπορώ να βιοποριστώ μόνο μέσω αυτού . Θα ήθελα να ευχηθώ καλές γιορτές και καλή νέα χρονιά με υγεία σε όλον το κόσμο και το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς να βρει Παναιγιάλειο και Χολαργό στην Γ΄ εθνική. Θα πρέπει να προσθέσω ότι όσο προλαβαίνω προσπαθώ να παρακολουθώ παιχνίδια της αγαπημένης μου ομάδας, ειδικά με την επιστροφή αρκετών παλιών συμπαικτών μου» .


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr