background img
banner
banner

«Έφυγε» η Μαρία Μοσχοχωρίτου

ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΝΙΑΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ

Έφυγε από τη ζωή, χτυπημένη από ανίατη ασθένεια, η συνταξιούχος εκπαιδευτικός Μαρία Μοσχοχωρίτου, σε ηλικία 69 ετών. Η εκλιπούσα είχε μεγάλη προσφορά στην εκπαίδευση όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητή, ενώ παρουσίαζε μεγάλο ενδιαφέρον για την τοπική κοινωνία και τα κοινά, αφού ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος, τόσο με τον συνδυασμό του τέως δημάρχου Αιγίου Απόστολου Καραφωτιά όσο και με την παράταξη «Αιγιαλέων Πόλις» του Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου, δύο φορές.

Η κηδεία της θα γίνει την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι, από τον ιερό ναό Αγίου Ιωάννη Καλλιθέας Αιγίου.

Σε ανακοίνωσή του, ο επικεφαλής της «Αιγιαλέων Πόλις» κ. Τριανταφυλλόπουλος, επισημαίνει: ΄΄Η τοπική κοινωνία αποχαιρετά το πρωί της Τετάρτης την αγαπημένη μας Μαρία Μοσχοχωρίτου! Τα λόγια δεν μπορούν να αποδώσουν την πίκρα και τον πόνο για όλους εμάς που είχαμε την τύχη να είμαστε φίλοι της, που μοιραστήκαμε αγωνίες προσδοκίες και οράματα για τον τόπο μας! Η παράταξή μας, της οποίας αποτέλεσε εκλεκτό μέλος, εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Η Μαρία θα ζει πάντα στις καρδιές μας και την σκέψη μας για το ήθος της, την αγάπη της για προσφορά που απλόχερα έδινε σε όλους γύρω της!

Στην επαγγελματική της πορεία σαν εκπαιδευτικός και στην κοινωνική της διαδρομή κέρδιζε τους πάντες με το χαμόγελό της που δεν θα χαθεί ποτέ από την σκέψη μας! Αγαπημένη μας Μαρία καλό ταξίδι…΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr