background img
banner
banner

Ανακοινώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

Ανακοινώθηκε από τον Εμπορικό, Εισαγωγικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο Αιγιαλείας, το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων του Αιγίου, το οποίο μάλιστα ξεκινά από την προσεχή Κυριακή 11 Δεκεμβρίου. Προβλέπει, μεταξύ άλλων, λειτουργία της αγοράς, εκτός από αυτή την Κυριακή και τη μεθεπόμενη. Το ωράριο πάντως, προκάλεσε την αντίδραση του πρώην προέδρου του Συλλόγου, Λάμπη Παπαδόπουλου, ο οποίος το χαρακτηρίζει ως εξαντλητικό και ανεφάρμοστο.

Το ωράριο, όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του Ε.Ε.Ε.Σ.Α., έχει ως εξής:

Εβδομάδα 11 έως 18 Δεκεμβρίου: Τα καταστήματα θα ανοίξουν την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, με συνεχές ωράριο από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι και τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, το ωράριο που θα ισχύσει είναι από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 2:00 το μεσημέρι. Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου το ωράριο λειτουργίας θα είναι από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και από τις 5:00 το απόγευμα μέχρι τις 9:00 το βράδυ. Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 2:00 το μεσημέρι, ενώ το απόγευμα θα παραμείνουν κλειστά. Τις επόμενες μέρες, Πέμπτη και Παρασκευή 15 και 16 του μήνα αντίστοιχα, το ωράριο των καταστημάτων θα είναι από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ. Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 4:00 το απόγευμα, ενώ την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου τα καταστήματα θα ανοίξουν στις 11:00 το πρωί και θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 6:00 το απόγευμα.

Εβδομάδα 19 έως και 24 Δεκεμβρίου: Από τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου θα ισχύσει το πλήρες εορταστικό ωράριο για όλη τη βδομάδα, το οποίο θα ακολουθηθεί από τις 19 μέχρι και τις 23 του μήνα. Έτσι, τα μαγαζιά της αγοράς θα ανοίξουν στις 09:00 και ακολουθώντας συνεχόμενο ωράριο, θα κλείσουν στις 9 το βράδυ. Την παραμονή των Χριστουγέννων Σάββατο 24 του μήνα τα καταστήματα θα ανοίξουν στις 09:00 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα, ενώ την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα τα Χριστούγεννα και την Δευτέρα 26, θα παραμείνουν κλειστά λόγω αργίας.

Το ωράριο λειτουργίας από 27 έως 2 Ιανουαρίου: ΄΄Τις επόμενες ημέρες, από Τρίτη 27 Δεκεμβρίου μέχρι Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, το ωράριο λειτουργίας των τοπικών καταστημάτων θα είναι από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 9:00 το βράδυ (συνεχές ωράριο) ενώ το Σάββατο παραμονή της Πρωτοχρονιάς 31 Δεκεμβρίου θα ανοίξουν στις 09:00 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα. Τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά ανήμερα την ημέρα της Πρωτοχρονιάς αλλά και την επομένη, καθώς είναι αργίες, δηλαδή την πρώτη ημέρα του νέου έτους και στις 2 Ιανουαρίου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr