background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Πατάει σε στέρεο έδαφος ο Παναιγιάλειος

ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ

Παρά τα προβλήματα και τις απουσίες σε καθοριστικά παιχνίδια, ο Παναιγιάλειος κατάφερε να στέκεται στο πρώτο βαθμολογικό σκαλοπάτι του 2ου ομίλου της Α΄ κατηγορίας, ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον.

Περισσότερο δε τώρα που με την είσοδο των νέων μελών στο ΔΣ και φυσικά την παρουσία του προέδρου Δημήτρη Ανδριόπουλου, ο οποίος είναι Αιγιώτης, πονά την ομάδα την οποία ακολουθούσε από μικρή ηλικία και είναι αποφασισμένος να πράξει τα καλύτερα. Με γνώμονα πάντα την αγωνιστική άνοδο σε ομάδα και κατηγορία, στεκόμενος παράλληλα κοντά στους ποδοσφαιριστές και τα προβλήματά τους.

Μεταγραφικά αποκτήματα προ των πυλών

Ο Δημήτρης Ανδριόπουλος καθώς και εκπρόσωποι της οικογένειας Ανδρικόπουλου που αποτελεί τον κύριο χρηματοδότη στον Παναιγιάλειο, παρακολούθησαν τα τελευταία παιχνίδια των μελανόλευκων, διαμόρφωσαν και προσωπική άποψη για τις θέσεις που χρήζουν ενίσχυσης και ετοιμάζονται να πράξουν τα δέοντα.

Το σίγουρο είναι ότι θα έρθει ενίσχυση στο κέντρο και την επίθεση του Παναιγιάλειου, αφήνοντας ελεύθερο έτσι τον προπονητή Φίλιππο Σχοινά να χρησιμοποιεί τον κατάλληλο παίκτη στην κατάλληλη θέση.

Από τώρα το μυαλό στο ντέρμπι με τον Άρη Π.

Με ντέρμπι θα υποδεχτεί τη νέα χρονιά ο Παναιγιάλειος, αφού θα υποδεχτεί στο Δημοτικό Στάδιο τον 2ο της βαθμολογίας Άρη Πατρών. Μια κρίσιμη συνάντηση με το θετικό αποτέλεσμα να αποτελεί αποκλειστικό στόχο, γνωρίζοντας ότι στον β΄ γύρο ο Παναιγιάλειος θα φιλοξενηθεί από τον Άρη Π. στα Προσφυγικά, όπως άλλωστε και από τον Κεραυνό στο «Θ. Χρυσανθόπουλος».


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr